Fancy a. f. 1022 pregleda 26. veljače 2018.

Novi trend na Instagramu: Pokaži svoj ponos i fotkaj nos

gigihadid@instagram

Društvene mreže prilično su hirovite. Koliko god da je na njima najbitnije pokazati savršen život, doručak, figuru, zabavu, toliko je i bitno pokazati kako smo ponosni na naše različitosti pa i mane.

Uz pomoć hashtaga nije nas strah prihvatiti naš konfekcijski broj, pa i određene dijelove tijela. Nosovi su sada došli na red. Britanska novinarka  Radhika Sanghani odlučila je osjećaju manje vrijednosti, poruge i ismijavanju stati na kraj upravo uz hashtag #SideProfileSelfie.

- Rušimo taboo velikih noseva! Prestanimo mrziti naše noseve jer nisu mali i prćasti. Naučimo ih voljeti  - napisala je na Twitteru i pokrenula lavinu.

Nije dugo trebalo da se pokret proširi društvenim mrežama, u samo nekoliko dana na Instagramu i Twitteru osvanule su tisuće i tisuće fotografija nosova.

 

I just learned that #sideprofileselfie is a thing! And as the owner of a bigger-than-average shnoz I had to post my own! No one ever talks about big noses! I always feel like people meet my nose before they meet me 😂 it’s a very defining feature. This is my “bad side” - not only is my nostril crease deeper and more elongated on this side, but I also have a scar next to my eye that I’ve had since I was a toddler that pulls the corner of my eye down, giving me a sad look. I’ve never considered plastic surgery, and probably wouldn’t do it even if I had the funds. I come from big-nosed people. We used to have contests around the dinner table about how many quarters - yes, as in the 25 cent coin - we could fit in our nostrils! 😂 You almost never see women with big noses presented in a desirable way, but I’ve always preferred to align myself with witches anyway. #bignosegirl #bignosethoughts #howmanyquarterscanyoufitinthere #shnozzle #shnoz Do you guys have a defining feature that you’re slightly embarrassed of but also, maybe, kinda proud of, too?

Objavu dijeli @ sallieoleta

- Svaki put kad bih vidjela kameru koja je uperena u moj profil, počela bi paničariti. No posljednjih godinu dana, počela sam se mijenjati. Prestala sam mrziti svoj veliki nos i ne gledam na njega kao nešto što me poružnjuje. Sada ga gledam kao nešto lijepo na meni. Zanimljiv je i daje osobnost mom licu i ok, možda ne izgledam kao Gigi Hadid ili Angelina Jolie, ali izgledam kao ja - objasnila je Radhika.

Svojom kampanjom da pokažemo svoj nos, svoj ponos, nada se da će i modna industrija shvatiti da ne moraju svi biti univerzalno lijepi i da na pistama, ali i u filmovima konačno vidimo djevojke i muškarce koji imaju veći nos.

Ne propustite urnebesnu JoomBoosovu seriju “Prank’d” subotom u 11 sati na JoomBoos YouTube kanalu. Spremite se na hrpu smijeha i neugodnih iznenađenja. Matija prijatelje, ali i obične ljude plaši, tjera u plač, dovodi do trenutka zbunjenosti i ludila, ali nikad ne prelazi granicu. Gotovo nikad...


 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)  
 

 

Tvoja reakcija?

3 Komentar/a

Pročitaj sve
  • leoni98

    Hahhhaha izgledala bi kao prase 😂😂
  • Avatar Melliii

    Melliii

    Hahahha moj nos je ko šteker, ne bi se ni vidjelo iz profila 🤣