Fancy a. f. 232 pregleda 30. prosinca 2015.

Odaberi novogodišnju haljinu prema obliku tijela

Nova godina
Dreamstime

Izbor savršene novogodišnje haljine biti će zaslužan za osmijeh koji s tvog lica neće silaziti cijelu noć

Kako bi novogodišnja haljina na najbolji način istaknula sve vaše atribute, i sakrila eventalne nedostatke, pri njezinom odabiru je najvažnije voditi se vašom građom tijela.

Za početak, dobro promotrite svoj odraz u ogledalu.

DJEČAČKI ILI ATLETSKI TIP GRAĐE

haljina | Autor: Promo Promo

Ovaj oblik tijela ćete prepoznati po jednakoj širini ramena i kukova, bez izraženog struka. Atributi su noge i ruke, a modni je cilj stvoriti obline.

Izbjegavajte nositi haljine s remenom ili ukrasima u području struka te umjesto njih radije birajte one s detaljima u gornjem dijelu čime ističete poprsje i ublažavate linije tijela. 

PJEŠČANI SAT

haljina | Autor: Promo Promo

Građu pješčanog sata karakteriziraju jednaka širina ramena i kukova te izražen struk. Atributi ove građe su obline, a modni je cilj istaknuti ih.
Izbjegavajte vrećaste haljine koje će sakriti vašu predivnu liniju, ali također, ako ste ovog tipa građe i malo puniji, izbjegavajte i preuske haljine. 
Možete odjenuti bilo što, jedino je bitno da istaknete liniju!

OBLIK TROKUTA ILI KRUŠKE

haljina | Autor: Promo Promo

Donji dio ovog tipa tijela je širi od gornjeg. Stražnjica je istaknuta i okrugla, a struk tanak i izražen. Atributi su lijepa ramena i ravan trbuh, a modni je cilj za žene kruškolike građe istaknuti uski struk, kao i cijeli gornji dio tijela. 
I vlasnice ovog tipa građe trebale bi izbjegavati vrećaste haljine, ali i one s printom smještenim ispod struka.
Nosite haljine bez naramenica kako biste istaknuli ramena. Idealna je dužina haljine za ovaj tip građe oko koljena - neposredno ispod, neposredno iznad ili rezana u razini samih koljena.

GRAĐA TIJELA POPUT DIJAMANTA ILI OKRUGLI TIP

haljina | Autor: Promo Promo

Ovim je djevojkama cilj istaknuti dekolte i noge, koji su njihovi glavni atributi, a istodobno skrenuti pogled s trbuha i bokova koji su zaobljeni.
Birajte haljine nježnih materijala, V-izrez i nakit koji će vizualno istaknuti tijelo.

GRAĐA TIJELA POPUT JABUKE

haljina | Autor: Promo Promo

Glavne karakteristike ove tjelesne hrađe su šira ramena i jake grudi te vitke noge i uži bokovi. Izbjegavajte haljine bez naramenica te one s detaljima u području poprsja te radije birajte haljine koje imaju tamniji gornji dio te one s V-izrezom.

Tvoja reakcija?