Fancy a. f. 1173 pregleda 04. rujna 2024.

Ova 3 znaka su pravi znalci za uređenje doma!

Canva

Evo koji horoskopski znakovi imaju smisla za dizajn interijera

VAGA

Kod vaga je naglašen smisao za sve estetsko, što ne čudi, jer je ovaj zračni znak povezan s planetom Venerom, planetom ljubavi i ljepote. Preferencije dizajna i tvoje nepogrješivo oko za skladne kućne ukrase nisu iznimka. Posebno upečatljiv je tvoj osjećaj za boje i talent za kombiniranje različitih uzoraka, tkanina i stilova.

 | Autor:

RAK

Rakovi su poznati po tome što puno vremena provode kod kuće i povlače se u svoju „ljušturu". Razumije se da tvoja četiri zida moraju odražavati tvoj unutarnji svijet i impresioniraju ugodnim stilom i atmosferom, svijetlim tonovima. Jako ti je važno da sjediš za velikim blagovaonskim stolom s cijelom obitelji i svojim voljenima i učinit ćeš sve za ugodnu obiteljsku atmosferu u svom domu. 

 | Autor: Canva Canva

BIK

Kao i kod vage, bikom vlada planet ljubavi i ljepote Venera. Kada je riječ o estetici, bikovi se prvenstveno fokusiraju na visokokvalitetne, luksuzne proizvode. Također voliš uložiti u komad dizajnerskog namještaja i savršeno ga prikazati u svom vizualno privlačnom i, prije svega, sofisticiranom domu. A budući da bikovi ne vole ništa više od uživanja u životu punim plućima i da su potpuno svjesni važnosti mirnog lijepog sna, iznimno udoban, mekani krevet king size veličine definitivno je nešto što moraš imati.

 

Tvoja reakcija?