Fancy a. f. 1796 pregleda 15. rujna 2021.

Ova četiri božićna filma uskoro dolaze na Netflix

Netflix

Od danas do Božića nas dijeli još SAMO sto dana, a s obzirom na to da svi znamo kako vrijeme leti, za čas ćemo se uhvatiti u očajnoj potrazi za novim božićnim filmovima. A da se takva situacija ne bi dogodila i tebi, već sada ti donosimo četiri nova božićna filma koja uskoro dolaze na Netflix

Ako pripadaš onoj grupi ljubitelja toplog vremena koji žele da ljeto traje cijele godine, ne donosimo ti baš dobre vijesti jer jesen i zima su nam sve bliže i bliže. No, ako pak pripadaš onoj drugoj skupini koja obožava kada živa na termometru pokazuje nešto niže temperature i ne možeš dočekati da se ušuškaš pod dekicu sa šalicom vruće čokolade i nekim božićnim filmom, za tebe slijede odlične vijesti. S obzirom na to da ćemo uskoro sve više vremena provoditi kod kuće i da ćemo biti u očajnoj potrazi za novim filmovima koji će nas ubaciti u prazničnu atmosferu, donosimo ti popis od četiri nova božićna filma koja, prema pisanju Cosmopolitana, ove zime stižu na Netflix.

1. Love Hard

Ovo je romantična komedija o djevojci koja otputuje na drugi kraj države kako bi se uživo našla s dečkom kojeg je upoznala online. No, kada je došla, shvatila je da je prevarena i da se ta osoba s kojom se dopisivala pretvarala da je netko drugi. Ali da ne bi sve propalo, prevarant ju je odlučio upoznati s pravom osobom zbog koje je djevojka došla, ali se zauzvrat prvo morala pretvarati da je djevojka tog prevaranta. U ovom filmu glume zvijezda serije 'Vampirski dnevnici' Nina Dobrev te Darren Barnett, Jimmy O. Yang i Harry Shum Jr.

Pogledaj još informacija o ovom filmu:

2. A Boy Called Christmas

Ovaj film baziran je na istoimenoj knjizi Matta Haigha i priča nam priču o podrijetlu Djeda Mraza kroz avanture kroz koje je prolazio dok je bio dječak. U ovom filmu glume zvijezde Henry Lawfull, Maggie Smith, Kristen Wiig, Michiel Huisman i Sally Hawkins.

Pogledaj trailer: 

3. The Princess Switch 3

U ovom filmu, zvijezda filma 'High School Musical', Vanessa Hudgens će glumiti tri uloge u isto vrijeme. Ovaj put sva tri lika koja će utjeloviti imat će zadatak vratiti ukradeni artefakt...

Pogledaj još informacija o ovom filmu: 

4. Single All The Way

U ovoj romantičnoj komediji, Peter odlazi u posjet svojoj obitelji za praznike i nagovara svog prijatelja Nicka da mu glumi dečka kako bi ga obitelj prestala zadirkivati zbog toga što je 'single'. Petera i Nicka utjelovit će Michael Urie i Philemon Chambers. 

Pogledaj još informacija o ovom filmu:

Tko jedva čeka sve ove filmove? 

 

Ljetni JoomBoos magazin je na kioscima - nikad više poklona, nikad bolje priče, nikad zabavniji posteri!

 | Autor:

Tvoja reakcija?