Fancy a. f. 5130 pregleda 07. veljače 2022.

Ova divna boja kose bit će najveći hit ovog proljeća

hairvetica/hassieharrison/instagram

Proljeće nam se bliži pa mnogi toplije i sunčanije dane koji dolaze žele obilježiti tako što će svojoj kosi dati neke toplije tonove. Ako i ti pripadaš toj skupini, ali ipak nisi sigurna što točno želiš, nastavi čitati jer ti u nastavku donosimo sve o najnovijem trendu u bojanju kose

Iako još nismo niti na polovici veljače, mnogi već smatraju kako je proljeće iza ugla i da je vrijeme za neke 'toplije' promjene. Kako to obično biva, te promjene najviše će se očitovati kroz frizure i boje kose.

Jedan od trendova s kojim ćemo zagaziti u proljeće je 'Expensive Blonde', svijetla kosa s pramenovima u nekoliko nijansi koji neodoljivo podsjećaju na prirodne pramenove od sunca, piše Her

"Ovdje imamo samo nekoliko nijansi boje i blagi kontrast, ali to ipak nije jedna jednolična boja. Generalno, to su sve tople nijanse i mislim da će biti savršene za proljeće", rekao je celebrity frizer Tom Smith.

"Sve se vrti oko toga da kosi damo neku energiju, dimenziju i detalje", dodao je Tom. I da izgleda kao da je prirodno posvijetlila na prvim, proljetnim sunčanim zrakama... Okej, sad već pretjerujemo. 

No, tko je već rezervirao termin kod frizera? 

 

 | Autor:

POGLEDAJTE JEDNU EPIZODU 'TEINIH DNEVNIKA':

Tvoja reakcija?