Fancy a. f. 6553 pregleda 31. ožujka 2024.

Ovih 15 parfema neodoljivo podsjeća na proljetne dane

canva

Ovo je 15 najboljih cvjetnih parfema koji su savršeni za tople dane koji su pred nama

Miss Dior Eau de Parfum 

Slatko, šik i malo sofisticiranije. Ovo je cijeli buket cvijeća s naramcima božura, ruže i đurđice koji su mirno smješteni u visokim notama i srcu, piše miss7. Iris dodaje još ponešto cvjetne note, ali je zagrijan mahunom tonke, vanilijom i sandalovinom.

 | Autor: PR PR

Prada Paradoxe Eau de Parfum 

Fotografije kampanje za ovaj novi parfem prikazuju Emmu Watson koja utjelovljuje miris: sladak, ali snažan, simpatičan, ali drzak. To je svijetli, slatki cvjetni miris s mošusnim tragom koji se razvija tijekom dana. 

 | Autor: PR PR

Narcisso Rodrigues Musc Noir Rose Eau de Parfum 

Antilop i mošus daju ovom mirisu senzualnost poput kože, dok šljiva i vanilija dodaju bogatstvo. A zahvaljujući postojanosti, traje cijeli dan i cijelu noć. 

 | Autor: PR PR

Byredo Rose Noir Eau de Parfum

Brend ovu izvedbu opisuje kao „dekadentnu i prljavu“. Isporučuje to s vlažnim, zemljanim notama koje su neobične, ali i čudno seksi. 

 | Autor: PR PR

Phlur Missing Person Eau de Parfum

Phlur je TikTok senzacija koja je prikupila više od 50 milijuna pregleda, a Missing Person je njegova zvijezda. Ideja je da evocira dugotrajni miris nekoga koga voliš. Otvara se praskom cvijeća, zahvaljujući neroliju, cvijetu naranče i jasminu, ali brzo postaje miris kože zahvaljujući bijelom mošusu i nježnim drvenastim notama.

 | Autor: PR PR

Jo Malone London Rose Water Vanilla Cologne

Ako si sklona kloniti se ruža, ovo je izvođenje doista nježno, lagano i lijepo. Bogat je, kremast i odrastao, nježan je i elegantan. 

 | Autor: PR PR

Lancôme Idôle Eau de Parfum  

Rosna ruža prelijeva se s kremastim jasminom koji grije tijekom dana. Nije ni čudo što je ovaj parfem već postao kultni klasik.

 | Autor: PR PR

Dior J’Adore D’Eau

Formula je bez alkohola, što znači da je oštar kemijski miris koji većina mirisa ima kada se prvi put prskaju uklonjen i može se prijeći odmah na dobar dio – koji je u ovom slučaju nježan, kremasti cvjetni s notama nerolija, jasmina i magnolije.

 | Autor: PR PR

Marc Jacobs Daisy Eau de Toilette 

Koketna mješavina pikantnog bobičastog voća, otkvačenog bijelog cvijeća i uzemljene sandalovine jednostavno je neodoljiva.

 | Autor: PR PR

Chanel Chance Eau Tendre Eau de Parfum 

Sladak je i svjež, ali savršeno umjeren u sanjivi, kremasti, skromni sapunasti miris koji je iskreno zadivljujući. Note spajaju jasmin, ružu, jantar i cedar s daškom grejpa.

 | Autor: PR PR

Le Labo Rose 31 Eau de Parfum 

Le Labo mirisi su cool, promišljeni i obzirni. Održivost je protkana kroz robnu marku, od bočica koje se mogu ponovno puniti do pažljivo odabranih sastojaka i ručno formuliranih mirisa. Rose 31 je samouvjereni mirisni sukob zabavne, pekmezaste ruže, s oštrim začinima koji dodaju toplinu i suptilnu čvrstoću. 

 | Autor: PR PR

Tom Ford Velvet Orchid Eau de Parfum 

Ovaj miris kipti prigušenim samopouzdanjem. Snažan je, ali intiman. Što se samog mirisa tiče, slatke latice orhideje, ruže i heliotropa natopljene su medom i rumom. Kožasti labdanum i magloviti miro dodaju zadimljenost, ali vanilija čini stvari kremastima.

 | Autor: PR PR

Maison Francis Kurkdijian L’Eau A La Rose 

Ova rosna ruža miriše poput lijepih latica otežanih od kapi kiše. Ima bujnu, meku nevinost, ali sama ruža je jasna i naglašena. Kako se miris razvija, pojavljuju se nježne note kruške i mošusa, zagrijavajući miris poput sunca nakon kiše. Sladak je, svjež i mladenački, ali još uvijek vrlo elegantan.

 | Autor: PR PR

Tiffany & Co. Sheer Eau de Toilette 

Zapravo smo pronašli parfem koji je ekvivalent toniranoj hidratantnoj kremi: svjež i blistav (to su odsjaji mandarine), ispunjen wellnessom (zdravo oštrim mirisom kiselkasto-slatkog crnog ribiza) i šaputavo nježan za osjetila (zamisli dječji puder s mirisom ruže). Lagano, prozračno, blistavo.

 | Autor: PR PR

Issey Miyake L’Eau D’Issey Eaux & Magnolia 

Lagan, blistav i poletan, ovo je miris svježeg optimizma. Prilično je lagan, ali meko obavija limunastu magnoliju.

 | Autor: PR PR

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 



 

Tvoja reakcija?