Fancy a. f. 1829 pregleda 05. kolovoza 2021.

Ovih 5 filmova bi svatko bar jednom trebao pogledati

screenshot/youtube

Uvijek postoje oni filmovi koji su toliko uspješni da je nemoguće da ih niste nikada pogledali, ali ako ipak niste, mi smo za vas pripremili listu najboljih filmova koje svatko mora pogledati barem jednom u životu. Dobro, njih svega pet, onih najvećih klasika, iako bi ih se sad dalo nabrajati u nedogled...

Svi znamo onaj grozan osjećaj kada poslije napornog dana želimo pogledati neki dobar film i satima tražimo što nam se sviđa pa na kraju ne pogledamo ništa jer je već došlo vrijeme za spavanje. Iz tog razloga se najbolje ponekad okrenuti klasicima, piše Marie Claire. A da ni tu ne biste gubili dragocjeno vrijeme, izdvojili smo pet filmova koje svatko mora pogledati barem jednom u životu, tvrde stručnjaci.

1. Bilježnica (The Notebook)

Ryan Gosling, Rachel McAdams i poljubac na kiši kojeg nikada nećemo zaboraviti. Ovaj film iz 1996. godine obavezan je za sve beznadne romantike koji još uvijek vjeruju u moć prave ljubavi.

2. Titanic

Odbijamo povjerovati da postoji netko tko još uvijek nije pogledao ovaj vječni klasik, ali ako si ti jedna ili jedna od njih, što još čekaš!?

3. Zvijezda je rođena (A Star is Born)

Ovaj film je nešto novijeg datuma, izašao je 2018. godine i tada oduševio mnoge, no, još uvijek se ne prestaje pričati o odličnoj kemiji između Lady Gage i Bradleyja Coopera, odnosno Ally i Jacksona koji su glavni likovi filma.

Ovdje je Jackson rock zvijezda koja od mlade umjetnice Ally pokušava napraviti uspješnu glazbenicu, dok se u isto vrijeme bori s vlastitim demonima. Moramo ti napomenuti, ako večeras odlučiš gledati baš ovaj film, obavezno pripremi maramice...

4. Batman: Vitez tame 

Ovo je drugi po redu film iz Batman trilogije, ali je uvjerljivo najbolji od ostatka, barem tako mnogi tvrde. Ono što ga je dovelo do tog statusa je Heath Ledger u ulozi Jokera, za koju je zasluženo dobio i Oscara. Neki čak kažu da je ovo najbolji film o superherojima ikad... Tko se slaže?

5. Opasne djevojke (Mean Girls)

Niti jedan film do sada nije uspio prikazati način na koji funkcionira život u američkoj školi kao ovaj. Uvrnut je, zabavan i cool i, naravno, još uvijek nam je drag kao i prije 17 godina kada je izašao. Ovo je apsolutni teen klasik koji obožavaju mnogi drugi osim samih tinejdžera, a osvaja nevjerojatnim i pametnim humorom.

I? Koji od ovih filmskih klasika gledaš već večeras? 

 

Ljetni JoomBoos magazin je na kioscima - nikad više poklona, nikad bolje priče, nikad zabavniji posteri!

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jooon

    Gledal ,fantastični filmovi