Fancy a. f. 2451 pregleda 13. siječnja 2022.

Ovih 6 modela zaručničkog prstenja svi žele u 2022.

Canva/Opinionstage

Odabir zaručničkog prstena stvar je osobnog ukusa i preferencija osobe koja će ga nositi, no moramo priznati da i te preferencije često padnu pod utjecaj raznih trendova. Pa, ako vas zanima koji su to trendovi 'postavljeni' za 2022. godinu, saznajte u nastavku!

Baš kao i, kada je riječ o odjeći, obući ili frizurama, zaručničko prstenje pada pod utjecaj trendova. Na te trendove, naravno, utječu slave osobe i njihovo zaručničko prstenje pa smo na Bustleu pronašli kakve su nam to trendove 'postavili' za 2022. godinu. Dečki, vodite bilješke. Jer, iako još nismo vidjeli najnoviji zaručnički prsten s kojim je MGK kleknuo pred Megan Fox, možda se njegov odabir također krije baš na ovom popisu.

1. Vintage prstenje

Bez obzira na stil ili izbor dragog kamena u prstenu, vintage dizajn bit će jedan od najpopularnijih u 2022. godini. Trend vintage prstenja pokrenule su britanska vojvotkinja od Cambridge, Kate Middleton (koja ga je naslijedila od princeze Diane) i američka glumica Olivia Wilde.

2. Predimenzionirano prstenje

Ovaj tip prstena pokazuje da ne mora uvijek dragi kamen biti u centru pažnje nego materijal od kojeg je on načinjen, a to je, najčešće, zlato. Trend ovakvog prstenja pokrenula je američka glumica Jenny Mollen. 

3. Prstenje s dva kamena 

Ako ipak mislite da je bit prstena u dragom kamenu i jedan vam se ne čini dovoljan, zašto se ne biste odlučili na prsten s dva draga kamena? Oba kamena ne moraju biti iste vrste pa se tako pjevačica Ariana Grande odlučila na dijamant i biser, a model Emily Ratajkowski na svom prstenu ima dva dijamanta, ali drugačijih oblika. 

4. Ružičasti dijamant

Na ovakvu boju dijamanta odlučila se glumica Lily Collins (najpoznatija po svojoj ulozi u 'Emily in Paris'). Njen prsten četvrtastog je oblika i suptilne ružičaste boje. 

5. Ovalni oblik

Ovalni oblik zaručničkog prstenja bio je u trendu početkom 2000-ih godina, ali čini se da su ga reality zvijezda Kourtney Kardashian i model Hailey Bieber ponovno vratile u modu. 

6. Emerald rez

Iako su dijamanti emerald reza vječni klasik, ove godine bit će popularniji nego ikad. Jedna od posljednjih celebrityja koja se pohvalila ovim prstenom je Paris Hilton. 

Koji se vama prsten najviše sviđa? Što ćete suptilno poslati svom dečku...?

 

Nikad bogatiji limited edition JoomBoos Posterbook je na svim kioscima Tiska!

 | Autor:

Tvoja reakcija?