Fancy a. f. 424 pregleda 06. rujna 2021.

Ovo su najbolji makeup trendovi za nadolazeću jesen

makeupccx, KarlieKloss/Instagram

Odvažni cat eye ili samo tanka crta tušem, tamni ruž ili neki neutralni? U nastavku pročitaj kakvi nas sve makeup trendovi očekuju ove jeseni

S promjenom svakog godišnjeg doba, mijenjaju se i mnogi trendovi. Uz odjeću, koja postaje sve toplija i slojevitija, mijenja se i naš makeup. "Mislim da će mnoge boje sada biti trendi- od blagih pastelnih do onih odvažnijih, a svaka od njih lako se može upariti i uz prirodni look, ali i uz full glam", za Harper's Bazaar je rekla Claudia Soare, predsjednica jednog makeup brenda. 

1. Mačkaste oči u blažoj verziji

Za ovaj makeup trend smo svi već čuli i znamo da se on odnosi na debelu i dugačku liniju tuša na gornjem kapku. No, ove će jeseni u modi biti puno blaža verzija ovog trenda tj. tanka i puno kraća linija tuša. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Zendaya (@zendaya)

2. Jako naglašene trepavice

S obzirom na to da još uvijek nosimo maske koje pokrivaju prilično veliku površinu našeg lica, oči su dobile taj zadatak da privuku što je moguće više pažnje, a to ćeš najbolje postići ako istakneš svoje trepavice. Stoga, posegni za najboljom maskarom ili čak umjetnim trepavicama i sigurno nećeš proći nezapaženo.

3. Sjajna koža

Iako smo prijašnjih godina, s dolaskom hladnijih dana, težili tome da naša koža ima mat finiš, sada se sve mijenja i možemo očekivati da ćemo uskoro na ulicama viđati sve više lica sa zdravim sjajem. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Halle (@hallebailey)

4. Prirodne obrve

Uz oči, sada su i obrve dobile tu zadaću da privuku pažnju na tvoje lice. Stoga, vrijeme je da zaboraviš na pincetu i pustiš svoje obrve da zasjaju u svojoj punoj prirodnosti. Ima li išta ljepše od prirodnog looka?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Rosie HW (@rosiehw)

5. Tamni ruževi 

Iako je maska još uvijek prilično čest dodatak na našim licima, još uvijek postoje trenuci u kojima ju ne nosimo. Upravo tada možemo uhvatiti priliku da naše usne malo razveselimo dodatkom nekih boja. S dolaskom jesenskih dana, to će uglavnom biti nijanse smeđe i tamno crvene.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Megan Fox (@meganfox)

Zbog kojeg od ovih trendova jedva čekaš jesen?

Ljetni JoomBoos magazin je na kioscima - nikad više poklona, nikad bolje priče, nikad zabavniji posteri!

 | Autor:

 

 

Tvoja reakcija?