Fancy a. f. 8689 pregleda 23. kolovoza 2021.

Pogledaj si u dlan: Ako imaš X na njemu, čeka te nešto super

canva/youtube

Od kad postoji ljudski rod, na sve moguće načine pokušavamo saznati nešto o našoj sudbini i budućnosti. Jedna od metoda kojom se mnogi koriste je iščitavanje iz dlanova

Tek 3 posto ljudi na svom dlanu ima slovo 'X', a tim se ljudima, upravo zbog tog svojstva, predviđaju veliki životni uspjesi, piše Miss7. Ovdje je riječ o drevnoj metodi starih Egipćana i Grka koji su ju koristili za proricanje nečije sudbine. Koristeći ovu metodu, kraljevski savjetnici Aleksandra Velikog zaključili su da će on biti najveći vođa toga doba. 

Čak je i STI sveučilište u Moskvi objavilo istraživanje pod naslovom "Misterij znaka X na dlanu i formula duhovne znanosti“ u kojemu je sudjelovalo više od dva milijuna ljudi. Cilj ovog istraživanja bio je razumjeti povezanost znaka 'X' na dlanu i sudbine ispitanika.

Znanstvenici su došli do zaključka da su svi ispitanici sa slovom 'X' na oba dlana bili najznačajniji među ostalih dva milijuna ispitanika. U skupini ovih ispitanika bili su i predsjednici Vladimir Putin i Abraham Lincoln. 

via GIPHY

Smatra se da osobe sa znakom 'X' na oba dlana imaju najsnažniju osobnost te da je njihova sudbina uvijek najbolja i nikada ne zahtijeva planiranje jer njima je uspjeh zagarantiran. Samo je pitanje kada će se dogoditi. 

Jeste li pročitali članak do kraja ili si gledate u dlanove? 

 

Ljetni JoomBoos magazin je na kioscima - nikad više poklona, nikad bolje priče, nikad zabavniji posteri!

 | Autor:

Pogledajte video dana:

 

 

 

Tvoja reakcija?