Fancy a. f. 2126 pregleda 08. studenoga 2017.

Pomoću ovih trikova očisti svoje tenisice brzo i jednostavno GOTOVO

Ako vječno vodiš borbu sa zmazanim tenisicama, onda ćeš obožavati naše trikove.

Tenisice mogu tvoju odjevnu kombinaciju podignuti na totalno drugi nivo, ali mogu je i srozati. Nije baš lijepo vidjeti zmazane, prljave tenisice, pogotovo ne kada ih obučeš za odlazak u grad ili u kino. 

Ako ne znaš kako očistiti svoje tenisice, donosimo ti nekoliko trikova koji će ti pomoći u tome. 

1. Aceton za otklanjanje mrlja na gumi. Ono što nam se prvi izmaže na tenisicama je guma oko đona i najčešće ti je super teško to očistiti. Probaj ovaj trik i uvjeri se da funkcionira. 

2. Ako imaš bijele tenisice koje su pune nekakvih mrlja ili ogrebotina koje se ne daju ukloniti posluži se bijelim lakom za nokte koji idealan za prekrivanje takvih stvari. 

3. Trik koji ti još može poslužiti kad su u pitanju bijele kožne tenisice je pasta za zube. Nanesi pastu za zube na staru četkicu i kružnim pokretima pređi preko cijelih tenisica, a onda ih na kraju obriši s krpom namočenu u mlaku vodu. 

4. Istu stvar možeš napraviti i sa žnirancima. Izvuci ih iz tenisica, stavi mlaku vodu u čašu i umoči žnirance, a onda dodaj pastu za zube. Utrljaj prstima pastu u žnirance i isperi nakon nekoliko minuta. 

5. Starke možeš bez problema oprati u vešmašini. Zamotaj ih u neku majicu koju ne nosiš ili ih stavi u staru jastučnicu i odaberi program bez centrifuge. 

6. Za svoje omiljene tenisice uvijek imaj kremu za cipele u odgovarajućoj boji i nakon što ih očistiš nanesi ju kako bi koža dobila potreban sjaj. 

via GIPHY

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

  | Autor:

Tvoja reakcija?