Fancy a. f. 10855 pregleda 18. srpnja 2021.

Pronašli smo pet najtrendi frizura za ovu godinu

rossgeller/instagram joeytribiannifp/instagram

Ideja za nove frizure nikad dosta. Stoga vam u nastavku donosimo nekoliko najtrendi frizura koje su obilježile ovu godinu.

Kada je riječ o frizurama, trendovi se mijenjaju brzinom svjetlosti. Ove godine sve je u znaku razbarušenih, prirodnih i frizura koje se lako održavaju, piše Allure. Od minivala, preko pixie cuta pa sve do gotovo potpuno obrijane glave, ovo su trendovi koji su obilježili 2021. godinu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli DUA LIPA (@dualipa)

Minival

Tijekom lockdowna, sve je više žena počelo slaviti i oslobađati svoje kovrče. Stoga, minival je postao zabavan način za eksperimentiranje s različitim dužinama kose pa čak i šiškama dok u isto vrijeme izgleda efektno i nimalo dosadno.

Undercut

Undercut je frizura koja se postiže skidanjem donjeg sloja kose mašinicom i nakon što je nekoliko godina bio pomalo zaboravljen, vraća se na velika vrata!

Ravno odrezani vrhovi

Ova frizura odgovara svim oblicima lica i svim vrstama kose, čak i kovrčavoj. No, ako imaš kovrčavu kosu, važno je odabrati pravu dužinu, a to je malo iznad ramena.  

Pixie cut

"Pixie cut je vječni klasik jer postoji toliko varijacija te frizure", za Allure govori frizerka Jasmine Ashley. Ova frizura se iznimno lako održava i uštedjet će ti hrpu vremena za sušenje kose.

Drastično skraćivanje

Ove godine klijenti frizerskih salona postaju sve odvažniji i odlučuju se na prilično ekstremne rezove. Dužina kose koja se može mjeriti milimetrima pravi je hit za one koji na stiliziranju kose žele uštedjeti što je više vremena moguće.

 

Ljetni JoomBoos magazin je na kioscima - nikad više poklona, nikad bolje priče, nikad zabavniji posteri!

 | Autor:

Tvoja reakcija?