Fancy a. f. 313 pregleda 15. svibnja 2022.

Ružičasto rumenilo sada je zamijenila neka druga boja!

reuters/pixsell/CANVA

Otkako je rumenilo postalo neizostavan dio makeup rutine mnogih, ono je najčešće ružičaste boje. No, s pojavom TikToka koji je počeo uvjetovati mnoge trendove, ružičasto se rumenilo počelo smatrati prilično dosadnim

Uz highlighter i bronzer, rumenilo je zaduženo za to da nam koža izgleda svježe i odmorno. No, ono što je novost jest to da mnogi na svom licu više ne upotrebljavaju ružičasto rumenilo, na koje smo navikli, nego - ljubičasto, piše Glamour.

Za taj trend, naravno, možemo 'okriviti' TikTok, ali i pjevačicu Rihannu koja je u jednoj kolekciji svog makeup brenda Fenty Beauty plasirala rumenilo ljubičaste boje.

"Ljubičasta je odlična boja za gotovo svaki ten, a osobito za one čija koža ima žuti podton te za tamnije tonove kože", rekla je Zoe James, vizažistica mnogih celebrityja.

"Ali, s ljubičastom bojom ipak treba biti malo oprezan, jer ako se ne koristi pažljivo i s mjerom, naše bi lice moglo izgledati kao da je puno modrica", dodala je Zoe. 

@missdarcei Reply to @big_bewbz A purple blush?? @Fenty Beauty Drama Cla$$ #makeup #makeupreview #blush #viral ♬ original sound - Darcei

Mnoge cure već su isprobale ovaj najnoviji makeup trend s TikToka i čini se kako im se prilično sviđa. Što ti misliš o tome?

 

Trkni na kiosk Tiska po svoj novi JoomBoos Videostar magazin!

 | Autor:

Tvoja reakcija?