Fancy a. f. 290 pregleda 15. svibnja 2022.

Ružičasto rumenilo sada je zamijenila neka druga boja!

CANVA

Otkako je rumenilo postalo neizostavan dio makeup rutine mnogih, ono je najčešće ružičaste boje. No, s pojavom TikToka koji je počeo uvjetovati mnoge trendove, ružičasto se rumenilo počelo smatrati prilično dosadnim

Uz highlighter i bronzer, rumenilo je zaduženo za to da nam koža izgleda svježe i odmorno. No, ono što je novost jest to da mnogi na svom licu više ne upotrebljavaju ružičasto rumenilo, na koje smo navikli, nego - ljubičasto, piše Glamour.

Za taj trend, naravno, možemo 'okriviti' TikTok, ali i pjevačicu Rihannu koja je u jednoj kolekciji svog makeup brenda Fenty Beauty plasirala rumenilo ljubičaste boje.

"Ljubičasta je odlična boja za gotovo svaki ten, a osobito za one čija koža ima žuti podton te za tamnije tonove kože", rekla je Zoe James, vizažistica mnogih celebrityja.

"Ali, s ljubičastom bojom ipak treba biti malo oprezan, jer ako se ne koristi pažljivo i s mjerom, naše bi lice moglo izgledati kao da je puno modrica", dodala je Zoe. 

@missdarcei Reply to @big_bewbz A purple blush?? @Fenty Beauty Drama Cla$$ #makeup #makeupreview #blush #viral ♬ original sound - Darcei

Mnoge cure već su isprobale ovaj najnoviji makeup trend s TikToka i čini se kako im se prilično sviđa. Što ti misliš o tome?

 

Trkni na kiosk Tiska po svoj novi JoomBoos Videostar magazin!

 | Autor:

Tvoja reakcija?