Fancy a. f. 695 pregleda 11. rujna 2021.

S ove četiri ideje za tost ćeš imati najbolji doručak ikada

emilylaurea,boskitchen/instagram

Ako su ti avokado tost i zobena kaša već dosadili i nemaš nikakvih ideja za doručak, ne brini jer ti u nastavku donosimo super ideje za doručak

Klasični tost s maslacem i marmeladom ili pak avokado tost svima su nam već pomalo dosadili, zar ne? Ako i ti pripadaš ovoj skupini koja želi unijeti malo promjena u svijet tosta i doručka, onda si na pravom mjestu. U nastavku ti, sa Seventeena, donosimo četiri načina za pripremu tosta nakon kojih doručak više nikada neće biti dosadan. 

1. Tost sa kikiriki maslacem,bananom i medom

Ovaj doručak ćeš napraviti tako što ćeš tostirati kruh i na njega namazati žlicu maslaca od kikirikija. Potom ćeš polovicu banane prerezati uzduž ili ju narezati na kolutiće i preliti žlicom meda. Ako želiš, svoj tost još možeš posipati mrvicama kokosa i cimetom.

2. Tost s maslacem od badema, kruškama i granolom

Ako se odlučiš za ovu varijantu tosta, onda ćeš na tostirani kruh namazati žlicu maslaca od badema. zatim ćeš na kriške narezati pola kruške i sve ćeš to posipati granolom. Također, možeš dodati i cimet po ukusu.

3. Tost s kikiriki maslacem, bobićastim voćem i kokosom

Ovaj tost ćeš napraviti tako što ćeš na krišku tostiranog kruha namazati jednu žlicu kikiriki maslaca i zatim ćeš poredati bobičasto voće npr. borovnice ili jagode te sve zajedno posuti mrvicama kokosa. 

4. Tost sa ricotta sirom i sušenim rajčicama

Ako se odlučiš za slanu verziju doručka, onda je ovaj tost idealan za tebe. Pripremit ćeš ga tako što ćeš na krišku tostiranog kruha premazati žlicu ricotta sira, dodati sušene rajčice i sve poškropiti maslinovim uljem te posoliti po ukusu.

Uživaj!

Ljetni JoomBoos magazin je na kioscima - nikad više poklona, nikad bolje priče, nikad zabavniji posteri!

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?