Fancy a. f. 1894 pregleda 15. svibnja 2019.

Selena isfurala grudnjak umjesto majice

selenagomez / instagram

Nije prvi put da je isfurala ovakvu kombinaciju. I opet je dokazala da može sve

Selena Gomez na ovogodišnji Cannes film festival odjenula je bijelu suknju uz tijelo, izbacila nogu i umjesto topa odlučila na sebe staviti grudnjak.

Okej, nije to klasični grudnjak, nego bralette, koji se zapravo i nosi kao top, a ona je još jednom dokazala da može isfurati sve i da u svemu izgleda genijalno.

Potpuno bijelu kombinaciju 'podigla' je crvenim ružem i dijamantnom ogrlicom, a kosu je samo svezala u urednu punđu. Kako se tebi sviđa ova njezina kombinacija?

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Predobro izgleda!