Fancy a. f. 389 pregleda 01. prosinca 2022.

Šiške iz '90-ih se ponovno vraćaju u modu

hairbyruslan, dualipa/instagram/canva

Šiške na stranu s dubokim razdjeljkom bile su omilijena frizura mnogima tijekom '90-ih i početkom dvijetisućitih, a čini se da nam se takva frizura sada ponovno vraća u modu

Ovakav stil šiški samo je jedan u nizu od povratničkih beauty trendova iz kasnih '90-ih i ranih dvijetisućitih poput voluminoznih fen frizura koje često idu u paru sa šiškama na stranu te stvaraju predivnu frizuru prepunu volumena, piše Miss7

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Osim što odlično izgledaju i pristaju zaista svim oblicima lica, šiške na stranu je zaista lako stilizirati, ali i održavati. Naime, kako bi zadržali željeni volumen, za njih će vam trebati samo pjena za kosu i okrugla četka s kojom ćete oblikovati svoje šiške. 

No, ako ne želite previše volumena u šiškama, možete ih jednostavno izravnati peglom za kosu i usmjeriti na stranu lica na koju želite i ne morate se brinuti da će vam ići u oči.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Ovaj trend već su prihvatile brojne zvijezde kao što su Beyonce, Dua Lipa i Kim Kardashian i sigurni smo kako ćemo ga sve češće viđati i na drugim celebrityjima. 

 

 

 | Autor:  

Tvoja reakcija?