Fancy a. f. 770 pregleda 02. kolovoza 2021.

TikTok kaže da sada špagete pripremamo u pećnici!

canva/youtube

TikTok nas nikada ne razočara kada je riječ o prefinoj hrani za koju je potrebno uložiti minimalno truda. Naravno, nije nas razočarao ni sada, stoga vam donosimo najnoviji način pripremanja špageta

Nakon viralne tjestenine s feta sirom i hrskavog čipsa od tjestenine, TikTok nam donosi još jedno jelo i jedan neobičan način za pripremanje špageta.

Ovaj put se radi o špagetima u umaku od rajčice koje se pripremaju u pećnici, piše Elite Daily. Ono što je najbolje kod ovog jela jest to što se svi sastojci kuhaju zajedno i što je za pripremu potrebna samo jedna posuda, tako da nema dosadnog pranja hrpe suđa.

POGLEDAJTE VIDEO:

@fooddolls

Oven Baked Spaghetti #spaghetti #leadwithlove #pastatiktok #foodtiktok #foodtok #thefooddolls #fy #fypシ #foryoupage #easyrecipe #pasta #hack

♬ original sound - FoodDolls

Ovo jelo možeš pripremiti tako što ćeš u vatrostalnu posudu poredati špagete, dodati jedan luk nasjeckan na kolutiće i jedan češanj češnjaka.

Potom sve treba zaliti s nekoliko kapi maslinovog ulja, dodati sol, papar i origano po ukusu te sve preliti umakom od rajčice i tri decilitra vode.

Sad sve zajedno promiješaj kako se špageti ne bi zalijepili i stavi u pećnicu na 180 stupnjeva te peci oko 45 minuta. U međuvremenu jednom promiješaj.

Nakon 45 minuta izvadi jelo iz pećnice, posipaj ribanim sirom (možeš upotrijebiti mozzarellu, goudu, gorgonzolu…) i nastavi peći još 10 do 15 minuta. Izvadi jelo iz pećnice i navali! Dobar tek!

 

Ljetni JoomBoos magazin je na kioscima - nikad više poklona, nikad bolje priče, nikad zabavniji posteri!

 | Autor:

Tvoja reakcija?