Fancy a. f. 1427 pregleda 21. svibnja 2019.

Towelkini je ljetni hit: Kupaći kostim i ručnik u jednom

aria mcmanus/instagram

Nama se čini da se ova cura jako, jako dobro zabavlja i da nas sve malo trolla.

Nikad dovoljno bizarnih trendova pa, eto još jedan. Newyorška dizajnerica Aria McManus osmislila je novi hit koji ćemo ove godine možda gledati na plažama - towelkini.

 | Autor: aria mcmanus/instagram aria mcmanus/instagram

Riječ je, u principu, o kupaćem kostimu koji je u isto vrijeme i ručnik, ali iako na prvu izgleda fora (okej, možda ni na prvu ne izgleda), nije baš najpraktičnija stvar za imati na sebi kad si na plaži.

Dizajnerica koja ga je osmislila kaže da je praktičan jer zauzima manje mjesta u koferu. Znate, u isto vrijeme je i ručnik i kupaći kostim. A na Instagramu je podijelila par fotki ideja kako ga možete isfurati i van plaže, po gradu.

 | Autor: aria mcmanus/instagram aria mcmanus/instagram

Kupaći kostim je dostupan u dvije boje, a cijena mu je ne baš mala. Jedan košta nešto više od 1.300 kuna. Definitivno mnogo više od običnog kupaćeg kostima i ručnika zajedno.

Također, ne bi se baš dobro proveli kao u njemu želite uhvatiti boje, ali je zapravo okej izbor ako se želite sakriti od sunca. E sad, kako kome odgovara.

 | Autor: aria mcmanus/instagram aria mcmanus/instagram

Što ti misliš? Je li towelkini nešto skroz suludo ili potpuno genijalno? Nama se čini da se ova dizajnerica samo jako dobro zabavlja i možda nas sve malo trolla.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    hahahaha ovo je grozno :O