Fancy a. f. 1416 pregleda 09. prosinca 2018.

Trend koji ne blijedi: Ombré će se nositi i u 2019.

ashleybenson / instagram

Iako se ombré nosi već godinama i čovjek bi pomislio da će izblijediti, ovaj trend, čini se, neće tako skoro izaći iz mode

Mnoge celebrity cure i dalje furaju ovaj jednostavan, blonde trend, a Glamour piše kako je upravo sad idealno vrijeme da se odlučite za ovakvu boju kose. Ovako ih nose celebrityji, a možda i vas inspiriraju da napravite malu promjenu!

Elizabeth Lail

Hailey Bieber

Hilary Duff

Ashley Benson

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

New York nights

Objavu dijeli Ashley Benson (@ashleybenson)

Elizabeth Olsen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A couple that dresses together, stays together #IngridGoesWest #IGW #iamingrid

Objavu dijeli Elizabeth Olsen (@elizabetholsenofficial)

Ashley Tisdale

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Got that blonde ambition back 🤗

Objavu dijeli Ashley Tisdale (@ashleytisdale)

JoomBoos i ove godine organizira najbrutalniji božićni party - VIDEOSTAR PARTY powered by A1 Hrvatska! 16. prosinca u 18h u Tvornici kulture proglasit ćemo Videostar pobjednika i napraviti najveći YouTube party u regiji! Osiguraj svoju ulaznicu na: bit.ly/videostar_partygodine i druži se s JoomBoos youtuberima i onima koji će to uskoro postati. Ovo ne smiješ propustiti!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    baš lijepoooo