Fancy a. f. 411 pregleda 25. kolovoza 2016.

Tri načina do kose 'ravno s plaže'

kosa
Thinkstock

Vlasnica frizerskog salona Cool Hata Novalija savjetuje kako u samo nekoliko minuta možeš napraviti odličnu frizuru. I što je najvažnije - nije bitno imaš li dugu ili kratku kosu - ova pristaje svima

Stil zgužvane kose dolaskom toplijih dana ponovno je pravi hit. Jako je jednostavan pa za nekoliko minuta možeš imati savršenu frizuru. A postupak je jako jednostavan i ne možeš nikako pogriješiti. Izaberi jedan od tri načina, uredi se i spremna si za izlazak! 

1. Kod "zgužvane" frizure super je što se može napraviti na svim vrstama kose. Na suhu kosu nanesi pjenu, glavu okreni prema dolje i prstima gužvaj kosu. Pjena je odlična jer daje vlagu pa se kosa može brzo i jednostavno oblikovati.

kosa | Autor: Dreamstime Dreamstime

2.Kosa se može zgužvati i podjelom na deblje pramenove. Kosu se podijeli na 10 do 12 dijelova. Na svaki dio nanesi pjenu, pa je uvrči od korijena do vrha. Napravimo "pužiće" i svaki zakačimo "špangicom". Posušimo ih fenom i pustimo da stoje 15-ak minuta. Nakon toga pusti kosu i uživaj u savršenoj frizuri.

kosa | Autor: Web Web

3. Kosu podijeli na 10 do 12 dijelova, i nakon što si stavila pjenu, svaki dio zamotaj u foliju. Posuši malo fenom i pusti da stoji 15-ak minuta.  

Tvoja reakcija?