Fancy a. f. 1024 pregleda 03. rujna 2021.

Tri super frizure za nepredvidivo jesensko vrijeme

Chris Weber Mirlach/Instagram

Ljeto i dugi sunčani dani se polako bliže kraju i dolazi nam vrijeme niskih temperatura, kraćih dana ali i - kiše. Ta dosadna kiša nikada nema milosti prema našim frizurama pa smo primorani stvari uzeti u svoje ruke

Dolazak jesenskih dana nam, između ostalog, donosi i sve češća kišna razdoblja i ne baš tako stabilno i predvidivo vrijeme. Svi znamo koliko kiša može biti iritantna i, osim što nam vrlo često pomrsi mnoge planove, nije ništa bolja ni prema našim frizurama. Na Miss7 smo stoga pronašli inspiraciju za tri frizure kojima kiša ne može apsolutno ništa i koje su baš super za jesenske dane pred nama.

1. Balerina punđa

Balerina punđa iznimno je efektna i, što je najbolje od svega, gotova je za taj čas. Ovu frizuru ćeš napraviti tako što ćeš kosu zavezati u punđu kao što to inače radiš, a onaj dio kose koji ne možeš zahvatiti punđom ćeš pričvrstiti špangicama i učvrstiti lakom za kosu. 

2. Zaglađeni rep

Kod zaglađenih frizura kosa se približava uz tjeme koliko god je to moguće, a kako bi se na tom mjestu zadržala, dodaje joj se puno laka za kosu. Upravi zbog toga, ova frizura je iznimno otporna na kišu i loše vrijeme. 

3. Razbarušena kosa

Ako ti je kosa bila razbarušena i prije nego je došla u doticaj s kišom, onda ti kiša može još samo dodatno pomoći i tvoju frizuru učiniti još efektnijom. Ovdje se možeš poigravati s raznim frizurama; od raspuštene kose preko polu-punđe pa sve do pletenica iz kojih bezbrižno ispada nekoliko vlasi...

Koju od ovih frizura ćeš prvu isprobati?

 

 

Ljetni JoomBoos magazin je na kioscima - nikad više poklona, nikad bolje priče, nikad zabavniji posteri!

 | Autor:

POGLEDAJTE VIDEO DANA:

Tvoja reakcija?