Fancy a. f. 19 pregleda 31. prosinca 2015.

Večeras zablistajte u punom sjaju

make up
Večeras zablistajte u punom sjaju Večeras zablistajte u punom sjaju Večeras zablistajte u punom sjaju Večeras zablistajte u punom sjaju

Zavodljivim shimmerom premažite dekolte, lagano prijeđite preko ključnih kostiju te malo svjetlucavog praha nanesite na kapke

Pravi je trenutak da udovoljimo hirovima i poigramo se sa zlatnom, srebrnom, svjetlucavom i blještavom šminkom. Blagdanski makeover počnite tekućim tušem s decentnim sjajem. Za instantni šik izgled dovoljno je da njime iscrtate tanku liniju na kapcima te potom premažete trepavice maskarom koja će istaknuti njihov volumen.

make up | Autor: Thinkstock Thinkstock

Za “visokonaponski” glamur oči iscrtajte tekućim tušem sa svjetlucavim česticama. Ako više volite delikatniji make up, svjetlucavi tuš nanesite preko običnog, a želite li dodatno istaknuti oči, tada preko prvog sloja svjetlucavog tuša, nanesite još jedan sloj. 

Bez obzira na to koje su boje, oči će uz crni svjetlucavi tuš izgledati otvorenije. Imate li smeđe oči, možete se poigrati i svjetlucavim srebrnim tušem koji diskretno prati ovogodišnji trend te smeđe oči čini neodoljivima.

Zablistajte od glave do pete

Nabavite univerzalni svjetlucavi puder za lice i tijelo. Zavodljivim shimmerom premažite dekolte, lagano prijeđite preko ključnih kostiju te malo svjetlucavog praha nanesite na kapke.
Pogled fatalne zavodnice

Okrunite oči metalik ili svjetlucavim sjenilima u tonovima sjajnih dragulja. Za sofisticiran dodir svjetlucavog sjaja odlična su mineralna sjenila jakog pigmenta s decentnim sjajem.

Glamurozni poljubac

Blistava sjajila živih boja istaknut će usne. Potražite sjajila na bazi ulja jojobe koja usne čine svilenkasto glatkima. Okus vanilije ili metvice savršeno će začiniti poljubac u ponoć.
Trik koji štedi vrijeme

make up | Autor: Thinkstock Thinkstock

Kako biste izbjegli da vam, dok tušem iscrtavate oči i sjenčate kapke, pogrešan potez ili višak sjenila upropasti podlogu na licu, najprije našminkajte oči, a potom krenite dalje.

Glamur u boji šampanjca

Jagodice na licu istaknite svjetlucavim highlighterom u kremi. Zimski je hit shimmer u boji šampanjca. Nanesite ga malo na unutrašnje uglove očiju te iznad obrva.

Tvoja reakcija?