Fancy a. f. 3143 pregleda 09. siječnja 2022.

Vo-lu-men: Vraća se omiljena 'fluffy' frizura iz 90-ih!

izakova/instagram

Popularni hit iz 90-ih ponovno je ovdje i nikada nije izgledao bolje! Zlatna, volumenizirana kosa izgleda zdravo i podatno, a bez imalo truda s njom možete izgledati glamurozno pa čak i kada idete samo do trgovine

Nova godina, nova kosa - ako ste spremi u 2022. godini napraviti velike promjene, možda je vrijeme da razmislite i o promjeni frizure? Već nekoliko godina su popularne tamnije nijanse blond kose i one svijetlo smeđe, ali ove godine bi se to trebalo promijeniti. Na scenu će stupiti plava 'fluffy' kosa koja je bila apsolutni hit u 90-ima, piše Her.

"Generacija Z obožava plavu kosu koju fura Adele, a frizura koju najviše žele je ona osušena fenom i to su nazvali 'fluffy' trendom, a čini se da bi baš takva kosa mogla biti jaaako popularna 2022. godine", rekao je Tom Smith, celebrity stilist za kosu i poznati frizer za Stylist.

"Slojevi iz 90-ih su posvećeni volumenu i izvrsni su za dužu i gušću kosu koja izgleda baš glamurozno. Radi se o mekanom i prozračnom volumenu s blendanim kontrastom", dodao je.

Ako se odlučite za ovakav look, prilikom sljedećeg posjeta frizeru pripazite koju nijansu tražite: "Boja koju tražite od svog frizera je 'Nectar Blonde', ona izgleda luksuzno, zlatno i toplo", objasnio je Smith. A volumen? Što više, to bolje! To je formula.

I, kad idete na frizuru?

 

Nikad bogatiji limited edition JoomBoos Posterbook je na svim kioscima Tiska!

 | Autor:

Tvoja reakcija?