Gigi Hadid na svom je Instagramu prošle godine podijelila storyje na kojima je korak po korak objašnjavala pripremu svog omiljenog jela - tjestenine s votkom, a kako bi taj recept sačuvali od zaborava, donosimo vam ga u nastavku, taman da si ga pripremite za ovaj kišni, jesenski vikend i počastite se
Gigi Hadid još je prošle godine na svom Instagramu objavila storyje na kojima priprema tjesteninu u umaku od rajčice s votkom. Od tada je to mnogima postalo omiljeno jelo što niti ne čudi, jer nam već od same fotografije rastu zazubice, a i zaista je gotovo za manje od pola sata.
Može li bolje od toga? Mi mislimo da ne može, stoga smo na Popsugaru pronašli recept i donosimo vam ga u nastavku, taman da si pripremite ovo jelo za vikend i uživate.
Sastojci:
- Tri žlice maslinovog ulja
- Pola glavice luka
- Češanj češnjaka
- Tri žlice koncentrata rajčice
- Žlica votke
- 2 dl vrhnja za kuhanje
- Žličica mljevene crvene paprike
- Žlica maslaca
- 250 grama tjestenine po izboru
Priprema:
Luk i češnjak nasjeckaj na kockice i poprži na maslinovom ulju dok luk ne postane staklast. Dodaj koncentrat rajčice i polako miješaj dok se sve ne karamelizira. Zatim dodaj žlicu votke i kuhaj sve dok tekućina ne ispari pa dodaj vrhnje za kuhanje i crvenu papriku. Sve promiješaj dok se ne sjedini, začini soli i paprom po ukusu te pričekaj da proključa.
Kada je umak proključao, makni ga s vatre i skuhaj tjesteninu. Kada je tjestenina kuhana, ocijedi ju, ali sačuvaj jedan decilitar vode u kojoj se kuhala te ju dodaj u umak. U tjesteninu dodaj maslac i miješaj dok se on ne rastopi, a onda tjesteninu pomiješaj s umakom. I to je to!
Uživaj! Dobar tek!
NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Borac
Komentiraj, znaš da želiš!
Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun?
Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.