Fancy a. f. 2758 pregleda 21. kolovoza 2019.

Zašto ovu boju kose svi žele ove jeseni?

Olivia Rodrigo Instagram

Ako želiš promijeniti boju kose prije jeseni, dobro razmisli o ovoj. Mogla bi ti se svidjeti.

Zvuči li vam išta više jesenski od ginger breada? Teško. No, osim kolačića i kave, ove jeseni ćemo posvuda viđati i ginger bread kosu, jer upravo to je najveći trend jeseni 2019. 

Veliki trend

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GINGERBREAD HEAD REVISITED

Objavu dijeli jaxcee (@jaxcee)

Riječ je o toploj boji karamele s hintovima crvenkasto-smeđeg sjaja, a profesionalna frizerka Kitty Greller objasnila je zašto je ova boja idealna za jesensko razdoblje. 

"Gingerbread crvenkasta boja kosi daje potrebnu dubinu i toplinu. No, vrhovi bi trebali ostati u prirodnoj, smeđoj boji kod brineta, dok se crvenkasti tonovi dodaju oko lica ili samo na vrhove", objašnjava. Osim crvene i smeđe, tu su i hintovi plavkastih i sivkastih nijansi, koji se mogu kombinirati i dati najdivniji jesenski look ikad.

Prekrasan sjaj

via GIPHY

Osim što sjaji kosa, uz ovu boju drugi će imati dojam kao da vam sjaji i lice, a to je uvijek super, pogotovo kad je vani hladno i kišovito, kakvo će uskoro vjerojatno biti...

Ako ti treba promjena, razmisli o ovoj boji. Pogledaj neke od najboljih ginger bread lookova koji će te inspirirati.

POGLEDAJ GALERIJU:

1/10
Gingerbread kosa je najveći trend jeseni 2019.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    woow lijepa je bas