Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Pozdrav Laura, u trenutku kad je napisan članak nije bilo moguće pristupiti njenom Instagramu. Sad jest, što smo i naznačili u članku momentalno - cilj nam je informirati i zabaviti, ne navlačiti. Treba samo pročitati tekst do kraja ponekad. LP :)
Sama je sebi obrisala ili ness kako ne bi ona bila kriva za brisanje brisanjeg INSTAGRAMA onog lika sa V xD Kao: Oh i mene su hakirali,oh neee vidis V nisam ti ja hack i mene suuu! Nezz gluposti neke xD
Joomboos ne zeli objavit, ali ja hocu zato je hate page ne potreban u ovakvim situacijama, trebas biti pozitivan i ne siriti mrznju... Prijavite profil
@marija.zezelj_hp
Nije joj uopće obrisani ja mogu normalno pristupiti profilu.💞👍 P.S.Mnogi kažu da je Vanimy bio samo ,,iskren'' u videu gdje je prozvao Marijz,a to nije iskrenost to je vrijeđanje.Iskrenost je kada kažeš npr. ,,Ne sviđa mi se kako pjevaš,mislim da
... prikaži još! si ružnai mislim da nezaslužuješ biti na YT,ali nemoj krivo shvatiti.'' to je iskrenost,a ne onakvo ponašanje.
Možda si Vanimyjevi hejteri i Marijini fanovi prijavili njegov profil pa je uklonjen,a Marija je to napravila iz bijesa,a i isto nije uredu.