Prvi 17737 pregleda 25. srpnja 2017.

Jučer Vanimy, danas ona: Nestao Instagram Marije Žeželj?!

JoomBoos, Pixell, Canva

Jučerašnja drama ne jenjava, a sve maske padaju - što se događa s balkanskom YT scenom?

Sigurni smo da ste jučer popratili veliku dramu koja se događa na YouTube sceni: YouTuberu Vanimyju obrisan je Instagram, i to dva puta - s razlogom ljut snimio je live u kojem je, između ostalog, otvoreno sumnjao na Mariju Žeželj, iako nije ništa garantirao, ali jest najavio veliki rant u petak, vezan za mnoge YouTubere sa scene.

 | Autor: Instagram Instagram

Ako pokušate, vidjet ćete da je danas nemoguće pristupiti Marijinom Instagramu!

Razvile su se brojne teorije - neki misle da je Vanimy to napravio, a drugi tvrde da anonimna osoba radi sve to, iz nekog razloga. Treći pak misle da je Instagram sam izbirsao profil zbog prijava od strane fanova - u tom slučaju ona bi dobila obavijest i sigurno će se o svemu oglasiti. Možda ga je Marija sama stavila na privatno da se odmori od svega. U međuvremenu, nastao je i M.Ž. hate page koji nećemo reklamirati, gdje četiri adminke pozivaju na slanje fotki u DM.

Mi ne planiramo zauzimati strane, ali ćemo svakako pratiti ovu situaciju i izvještavati vas - u svakom slučaju, činjenica jest da su sve maske na balkanskoj YT sceni počele padati...

Nikako ne pozivamo na hejtanje IJEDNOG YouTubera, jer to nije naš stil - ali nam svakako javite što mislite o cijeloj priči. 

 

UPDATE: Marijin Instagram opet dostupan.

 

 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)
 

Tvoja reakcija?

14 Komentar/a

Pročitaj sve
  • lea46

    Ja sam hejter Vanimya,ali ga nehejtam i ne vrijeđam!! Vanimy je bio iskren kao i Marija Zezelj!
  • Avatar tea.klokocki

    tea.klokocki

    Briga me za Mariju!!