Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
A kreator, Bog to ni slučajno ne bi spomenuo. Prvo objasni kako su tim slučajnostima nastale vrijeme, prostor i materija istovremeno a morale su, kod evolucije šta se prije razvilo dišni sustav, krvožilni... I molim vas objasnite mi evolucijski razvoj
... prikaži još! pčele, leptira ili kloroplasta i sposobnosti biljke da vrši fotosintezu jer zanima me kako su biljke milijarda ma godina funkcionirale dok nisu došli do fotosinteze?
Da saznamo pravi razlog nastavka svemira prvo moram saznati uzrok pojavljivanja samog svemira tj da li je netko stvorio s emir ili se svemir rodio. Po mojoj dugo istrazenoj teoriji svemir je covjek a mi smo atomi ili nesto manje.
... prikaži još! A svemir zivi u svemir to znaci da zivimo u beskonacnosti. Ili je svemir nastao od strange boga. Ali ne boga kao u religijama. Vec boga sa tijelom kojeg mozemo vidjeti. A on zivi u prostoru can svemira. Ovo su moje 2 teorije Lp.