Prvi KORONA VIRUS 3186 pregleda 10. travnja 2020.

Kako je nastao Svemir? Znanstvenik odgovara

Pixsell

Znanstvenik Ivica Puljak u nedjelju u 19:00 sati gostuje na JoomBoos Facebooku. U svom zanimljivom predavanju objasnit će 'Kako je nastala Zemlja', kako je nastao Svemir.

Djecu često zanima kako je Zemlja nastala, a kada im to krenete objašnjavati, gledaju vas znatiželjno, pametnim očima, govori Puljak, koji je na svom YouTube kanalu nedavno pokrenuo serijal 'Znanost u pet', unutar kojega djecu i mlade uči o raznim znanstvenim misterijima, teorijama i zanimljivostima.

Ove nedjelje gostuje na JoomBoos Facebooku

 | Autor: Pixsell Pixsell

Ove nedjelje po prvi puta gostuje na JoomBoos Facebooku, gdje će se predstaviti epizodom o nastanku Zemlje i života na Zemlji.

- Prvo je pitanje 'Kako je uopće nastao Svemir?'. Nakon toga, odgovaramo na pitanje kako je nastala Zemlja, a zatim i kako je nastao život na zemlji - govori znanstvenik, koji na svoja zabavna i edukativna predavanja skuplja tisuće pregleda znatiželjnih klinaca, ali i onih nešto starijih.

Znanstvene teorije i misteriji

 | Autor: Pixsell Pixsell

- Mislite li da netko zaista zna točan odgovor na pitanje kako je nastao cijeli Svemir? Možda netko misli da zna. Ali, najiskreniji odgovor na to pitanje je: Nitko ne zna - govori simpatični znanstvenik. 

No, nemojte misliti da tu njegovo predavanje završava. Baš naprotiv, ovdje sve tek počinje. A o čemu je još Puljak govorio te čemu vas sve može naučiti - saznajte ove nedjelje u 19:00 sati na JoomBoos Facebook stranici. 

Još neka njegova zanimljiva predavanja o raznim temama pogledajte na njegovom YouTube kanalu:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Andrej123

    Da saznamo pravi razlog nastavka svemira prvo moram saznati uzrok pojavljivanja samog svemira tj da li je netko stvorio s emir ili se svemir rodio. Po mojoj dugo istrazenoj teoriji svemir je covjek a mi smo atomi ili nesto manje. ... prikaži još!
  • Sliver

    A kreator, Bog to ni slučajno ne bi spomenuo. Prvo objasni kako su tim slučajnostima nastale vrijeme, prostor i materija istovremeno a morale su, kod evolucije šta se prije razvilo dišni sustav, krvožilni... I molim vas objasnite mi evolucijski razvoj ... prikaži još!