Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Naši super su drukčije je vidjeti te preko yutjuba nego uživo kada sam te vidio bio sam u razinu omg ja sam sa Vama pričao i svi ste super pogotovo joomboos😀😇
Maša jedna si mi od dražih youtuberica videi su ti odlični pa tako i ovaj sad vidjela sam te u živo i toliko si zabavna voliš pomagati drugima i to mi se jako sviđa samo tako nastavi i želim ti
... prikaži još! još puno uspjeha u žuvotu.
Željela bih da što prije prođu požari, da sva bolesna djeca što prije ozdrave i da se pomogne siromašnoj djeci za sebe ne želim ništa jer ja za razliku od nekih ima svoj dom i svoju obitelj i zato moram
... prikaži još! bit zahvala Bogu na tome puno djece su po sklonistima za djecu prose po cesti leže po bolnicana,.... zato samo zelim da se takvoj djeci sto prije pomogne.
Mašo molim te BB kremu, korektor, puder u kamenu, tamno sjenilo, tuš, masakru, rumenilo,
hajlajter, sjenilo od maline. Ja jako obožavam tvoje vidre na YouTubu.😍😘😉Pozdrav od Lee!
Što reci :D Maša carice. Svaki video je super. Ali ovaj je zaista savršen. i sviđa mi se njezina rutina. I vjerujem da bi svaka žena/djevojka voljela tako se svakog jutra buditit i obaviti svoju rutinu. Sviđa mi se kako
... prikaži još! je uredila video,znaci ovo mi je jedan od najljepših uređenih videa i super rasvjeta.. onako malo tamno nije jako svijetlo. Mašo želim ti svu reću da samo tako daljeee nastaviš i radiš sto najviše voliš! ;) Sviđa mi se svaki proizvod u ovom vidu.
Mašo jako te volim i zato bih htjela dobiti:BB kremu,tuš,rumenilo od jagode,kremu s mirisom od jagode,maskaru,kremu za lice za običnu kožu, kremu za ruke od vanilije i odstranjivač za nokte bez acetona.Mislim da sam zatražila previše ali tako je to
... prikaži još! kad si žena želiš sve.Mašo najbolja si i najljepša pusa pusa.
Maso jako bih voljela da dobijem odstranjivac za nokte bez acetona, kremu sa mirisom od cokolade, kremu za ruke on vanile i sjajilo od vanile jako te volim i pratim tvoje vide na youtube i svidjaju mi se tvoju videi
... prikaži još! molimte hoces snimiti i nocnu rutinu pozdrav
Mašo voljela bih te upoznati kao i ostale youtubere s JoomBoosa. Obožavam te i uvijek očekujem tvoje nove videe. Sviđaju mi se svi proizvodi u tvojem videu i možeš li molim te napraviti Back to school video na JoomBoos kanalu. ❤❤❤
Bok Mašo ja te volim ti si najbolja Yutuberica i nadam se daću dobiti ovaj beauty poklon pošto sam za poklone preko tvog instagram profila i ništa nisam dobila volim te ❤❤❤❤❤❤
Draga Maša, voljela bih od tebe osvojiti kremu za tijelo od jagode i četkice za šminkanje. Voljela bih to osvojiti, zato jer nikada nisam nista osvojila, a i ako to osvojim bila bih presretna. Volim te puno i želim svima sreću. 😊💗