Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Imam glavu punu ideja!! Nije bitno ak imam 11 godina??
Mogla bih napraviti kaj hoćete!
Jako,jako,jako jaaaaako bih htjela to!
Uvjek pokušavam nešto napraviti za vas,jer ste NAJBOLJI!!
(ali nikad nemam sreće,pa neću ni ovaj put :( )
Mnogo sam dobar novinar u svojoj skoli idem na novinarsku sekciju i pisem clanke za mladje i starije.Mnogo bi mi znacilo da budem JoomBoos novinar..i ako ja zivim u Bosni,mnogo obozavam JoomBoos i redovno ga pratim.
Ja mogu da radim smesne skeceve to sam ja po tome sam poznat a i mogu da pisem pesme kakve vi zelite jako sam srecan sto sam sada u joomboosu hvala vam na tome❤❤
Ej....ja sam najveći fan joomboos ekipe i jako vas volim....ja sam dobra u smišljanju priča, više volim pjevati nego pisati...također se volim šaliti i sala je moja dobra strana,uz to volim i prankati.... Također jako volim životinje tako da znam
... prikaži još!am puno o njima....Volim fotografirati i prije sam se bavila i plesom sada sam u zboru....jako bih voljela biti dio JoomBoos ekipe....moja iskustva nisu jako poznata ali ih jako volim.... Tako da nadam se da ću pobjediti😍😍😘😘