5 Komentara Prikaži odgovore
Najstariji
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Članak
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • duropivic@gmail.com

    Nebitna marka,bitno je da posjeduje odličan sustav ,procesore,sučelje,otpornost,operativan sustav koji sprječava određene korekcije i izmjene kod drugih sustava te ih ignorira i zaustavljala kod radni koristeći app svaki praktički samostalan i odvojiv od drugih-(ne da svaki put poneke prisilno zaustavim ... prikaži još!
  • duropivic@gmail.com

    Nastavljam-"upariv"-(uskladio sam -drugi,treći,jedan priprosti solarac i kompaniju -sustav kojem je rok trajanja istekao-(koja glupost,oni su uvijek u tkz"tihoj funkciji"zbog primarnog sustava od početka interneta-(zato brzo svih nađem bez obzira što prikazuje da sam tamo gdje jesam-njihovim "trikom "se služim "nevidljivim ... prikaži još!
  • duropivic@gmail.com

    Nastavljam- folira,pokušava hak,šteti,prisilno prezentira,nameće,i negativne smjerove teh.orjentacije(sve njihove spojeve sasvim obični koje sam naveo "nevidljivi "otkriju(nisam radoznao i ne zanimaju me neke tkz"duplicirane šeme"zapravo drugačijeg karaktera s "skrivenim"namjerama a opisane i predstavljene kao ovaj slučaj (sadržaj istih osoba za koje ... prikaži još!
  • duropivic@gmail.com

    Nastavljam-vi mene "pokrivate"?NE ,nego ja neke i njihove takve gluposti npr-negativan opis dobrih i pozitivnih karakteristika ,nečija posrana nacionalistička,tiranska,neliberalna,propaganda ,rasizam,vjersko ideološka Totalna zatupljivost Autokratski ideološki extremni stavovi destruktivne "analize"., Predstavljanja,m mišljenja apsolutističkog sadržaja i uvjerenja(zato i pišem i ismijavam ih ... prikaži još!
  • duropivic@gmail.com

    Nastavljam-jedan lud napravi 100.000. pametnih jedva uspije popraviti,Danas :što 100.000 "pametnih" je napravilo i naprave Jedan Luckast sve popravi na njihov način preoblikujući ga u napokon normalu s svojim luckastoshvaćajućim suprotnostima i desuprotnostima s "nevidljivim čarobnim načinom i protučini za ... prikaži još!