Riješi me! 16177 pregleda 24. studenoga 2020.

Reci kako koristiš mobitel i pogađamo ti najvažniji feature

canva

Jeste li nam spremni otkriti svoje navike korištenja mobitela? Opišite ih, recite nam koliko ste sati dnevno na mobitelu, na što najviše pazite kad kupujete novi pametni telefon i kakvu masku na mobitelu furate, a mi ćemo pokušati pogoditi što je vama najvažniji 'feature' na vašem pametnom telefonu!

 

 Ovaj članak napravljen je u suradnji s brendom Samsung po najvišim standardima JoomBoos Native Studija. 

Tvoja reakcija?

5 Komentar/a

Pročitaj sve
  • duropivic@gmail.com

    Nastavljam-jedan lud napravi 100.000. pametnih jedva uspije popraviti,Danas :što 100.000 "pametnih" je napravilo i naprave Jedan Luckast sve popravi na njihov način preoblikujući ga u napokon normalu s svojim luckastoshvaćajućim suprotnostima i desuprotnostima s "nevidljivim čarobnim načinom i protučini za ... prikaži još!
  • duropivic@gmail.com

    Nastavljam-vi mene "pokrivate"?NE ,nego ja neke i njihove takve gluposti npr-negativan opis dobrih i pozitivnih karakteristika ,nečija posrana nacionalistička,tiranska,neliberalna,propaganda ,rasizam,vjersko ideološka Totalna zatupljivost Autokratski ideološki extremni stavovi destruktivne "analize"., Predstavljanja,m mišljenja apsolutističkog sadržaja i uvjerenja(zato i pišem i ismijavam ih ... prikaži još!