Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Prošao sam test, ali purger nisam. Uz dužno poštovanje mjestu gdje sam rođen, a to je Zagreb. Da nisam njihov, tzv. Purgeri (a svi smo od negdje došli, prije ili kasnije), uvijek bi mi dali do znanja. Nisam birao gdje
... prikaži još! ću se roditi....stranac sam gdje god dođem. Osim u mjestu srca moga, tamo me prihvate kakav god da jesam, iako nisam rođen tamo. Neću reći gdje je to
.
10/10 Rođen sam u Zagrebu. Puno znam o gradu, navijam za Dinamo od kad znam za sebe. Ne smatram se Purgerom prema tumačenju jer su i moji došli.u Zagreb. Smatram se građaninom grada kojeg volim, a to je naravno Zagreb.
... prikaži još!. Pitajte mnoge "nazovi Purgere"što znači ta riječ i neće vam reć točno značenje.
Matoš je kad se vratio iz Pariza rekao nešto grozno o mom rodnom gradu.....i sve stoji. Najviše zbog ovog malomiščanskog iliti malograđanskog mentaliteta. A ja osim svog Zagreba, imam i Pariz (u kojem sam živio) i jedno malo misto, moj
... prikaži još!oj Imotski u srcu ..
A sve je patnja.
starohrvatske rijeci koje su dobile nadimak pergerske jer u tome I je štos, da pravi zagrebcanec zna kaj je to npr šlafrog ili agramer ili miščafl a ne vjerujejem da to svi u Hrvatskoj znaju sta znaci, a purgeri tj zagrebcanci znaju!
Ne mogu nikako uči u tekst koji sam napisala, imam veliku grešku i ne mogu je nikako ispraviti, slučajno sam umjesto slova U pritisnula slovo E, ispričavam se, znači ispravno je:
nadimak purgErske.!