13181 pregleda 11. rujna 2022.

Ovi horoskopski znakovi se nikako ne slažu s vodenjakom

canva

Već je opće poznata stvar da se Vodenjaka smatra jednim od najinteligentnijih i najzabavnijih horoskopskih znakova i samim time postoji nekoliko horoskopskih znakova koji ne mogu pratiti njegov tempo i ne uspijevaju s vodenjakom u vezi. Koji su to znakovi, saznajte u nastavku

Bik

Bik je jedan od onih horoskopskih znakova koji svoje vrijeme najviše vole provoditi u udobnosti svoga doma i ne zamarati se previše onime što se događa izvan njega. Također, bik vrijeme voli provoditi samo u određenom krugu ljudi koji se najčešće sastoji od samo nekoliko osoba i ne voli sklapati nova poznanstva.

 | Autor: canva canva

S druge strane, vodenjak voli dinamično okruženje i želi da njegov život nalikuje na avanturu kojoj nema kraja, a upoznavanje novih osoba i sklapanje prijateljstava je jedan od najvećih razloga tog avanturizma. 

 | Autor: canva canva

Upravo zato, bik i vodenjak se mogu slagati tek neko vrijeme dok strasti tinjaju, ali s vremenom će uočiti kako ipak nisu jedno za drugo.

Škorpion

Škorpion je horoskopski znak koji kroz život prolazi koristeći svoju intuiciju, a svaki problem rješava oslanjajući se na emocije.

S druge strane, vodenjak će svaku situaciju analizirati do najsitnijeg detalja, a odluku će donijeti tek nakon što odvagne sve pozitivne i negativne strane. 

 | Autor: canva canva

Također, vodenjak u svojim analizama može biti poprilično tvrdoglav što škorpion neće trpjeti niti minute.

Lav

Kada razmišljaju o svom ljubavnom životu, lavovi često žele romanse koje više nalikuju serijama i filmovima nego stvarnom životu.

Takav stav vrlo brzo će zasmetati vodenjaku koji ipak preferira racionalnije razmišljanje i, bez obzira na to što i sam ponekad sanjari, ipak odabire ono što je objektivno najbolje za njega. 

 | Autor: canva canva

No, ipak nije sve tako crno kao kod škorpiona i bika jer, ako dovoljno ustraju, lav i vodenjak ponekad mogu uspjeti i stvoriti uspješnu vezu pa čak i brak.

Nabavi svoj primjerak ljetnog JoomBoos Videostar magazina!

 | Autor:

Tvoja reakcija?