Prvi 1297 pregleda 23. kolovoza 2019.

13 Reasons Why i još sedam serija s Netflixa za ovaj vikend

instagram/babynetflix/13reasonswhy/trinkets

Napokon je stigla treća sezona Netflixove serije 13 Reasons Why. No, kako smo prilično sigurni da ćete je ovaj vikend 'odbingeati' u par sati, našli smo vam još par serija koje možete, nakon ove, pogledati na Netflixu. Uživajte u vikendu.

13 Reasons Why

Dakle, dobro ste čuli. Stigla je treća sezona omiljene Netflixove drame, a glavno pitanje novih epizoda je "Tko je ubio Brycea Walkera?" Jeste li spremni na odgovor?

Elite

Troje djece iz radničkih obitelji dolazi u elitnu školu u kojoj vladaju djeca bogatih i slavnih. Što se tada dogodi? Naravno, dogodi se ubojstvo koje komplicira već ionako mračnu situaciju...

Better Than Us

Obitelj čiji je život pred totalnim raspadom u vlasništvo dobiva robota koji je produkt velikih korporacija, istražitelja i terorista. What? Da, jednako je suludo i dobro kao što i zvuči.

Baby

Dvije bogate tinejdžerice, kojima je dosadio život s njihovim bogatim obiteljima u Rimu, odlaze u 'istraživanje podzemlja' te počnu voditi opasan, dvostruki život.

Trinkets

Tinejdžerica u novoj školi upoznaje dvije djevojke s istom mračnom tajnom kakva je i njezina... Nakon što se upoznaju u klubu liječenih shopliftera.

You

Opsesivni knjižničar zaljubljuje se u djevojku koju smatra savršenom, a zatim je prati i uvjeri da je i on njezin savršen par. Priča ubrzo dobiva jako mračan twist, a ako još niste pogledali prvu sezonu, požurite i pogledajte je taman prije nego stigne druga.

Good Girls

Mame iz predgrađa organiziraju veliku pljačku supermarketa kako bi napokon ostvarile financijsku neovisnost i riješile sve svoje probleme.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    brutalnooo