Prvi 2280 pregleda 21. rujna 2019.

14 filmova zbog kojih ćeš htjeti preskočiti izlazak

screenshot/youtube/HRT

Ako još razmišljaš trebaš li stvarno prihvatiti onaj poziv za izlazak večeras, možda te ovi filmovi s Netflixa odgovore. We got you covered.

Someone Great

Nakon što je prekinula dugogodišnju vezu, novinarka Jenny kreće u avanturu prebolijevanja. A uz nju su, naravno, njezine best frendice. Želiš se nasmijati i mrvicu naplakati? Pogledaj ovaj film.

Baywatch

Tko bi htio preskočiti filmsku adaptaciju omiljene serije iz 90-ih? Nema smisla da to napraviš. Ovaj film će te super zabaviti.

Travis Scott - Look Mom I Can Fly

Dokumentarac o životu popularnog repera Travisa Scotta će vas uvesti u njegovo djetinjstvo, odrastanje i sve kontroverze koje se vežu uz njega. A tu je i njegova priča s Kylie Jenner i njihovoj kćeri Stormi.

Before I Fall

Cura stalno iznova proživljava dan na koji je stradala u prometnoj nesreći i pokušava otkriti razlog zbog kojeg je upala u taj neprekinuti krug. Zvuči dosta zanimljivo.

The Silence

I dok planet napadaju smrtonosna bića koja love na zvuk, tinejdžerica i njezina obitelj pokušavaju pronaći spas izvan grada, ali upadaju u još bizarniju situaciju. Nalijeću na misterioznu skupinu za koju se ispostavi da je - ustvari - kult.

Sierra Burgess Is a Loser

Još jedna klasična priča o curi koju nitko u školi ne prihvaća onakvom kakva jest. Ali zapravo uopće nije tipična priča. 

The Goonies

Tko još ne zna za priču o grupi malih buntovnika koji pronalaze piratsku mapu i kreću u potragu za blagom? Mi bismo ovaj klasik iz 80-ih gledali svaki tjedan. Ako još slučajno nisi, predlažemo da ga i ti pogledaš večeras.

The Perfect Date

Tinejdžer želi zaraditi za odlazak na faks, pa izradi aplikaciju gdje ga cure mogu unajmiti da s njima odlazi na dejtove kao pratnja, a one mu za to uplaćuju novac. Ali, onda na tom poslu sretne curu u koju se zaljubi, yadayadayada... Znate već. 

The Last Summer

Tinejdžeri u Chicagu proživljavaju svoje zadnje bezbrižno ljeto prije odlaska na faks. Javljaju se ljubavi, prekidi, svađe, zabave. Sve ono što se treba dogoditi tog zadnjeg ljeta. Ovaj film će vam biti baš gušt gledati, jako je sladak.

Zodiac

Za sve vas koji volite malo ozbiljnije stvari, priča o Zodiac killeru je savršena. Ovaj film je snimljen prema istinitim događajima, inspiriran serijskim ubojicom koji je harao San Franciscom 60-ih i 70-ih godina i ostavljao 'tragove' u dnevnim novinama.

The Kissing Booth

Dok čekate nastavak ove preslatke komedije, pogledajte prvi dio o zamršenom odnosu najboljeg prijatelja i prijateljice - i njegovog brata koji im je i zamrsio cijelu situaciju.

The Open House

Nakon tragedije, mama i sin sele u udaljenu kuću koja je u vlasništvu njihovih bliskih rođaka. A onda se krenu događati jako bizarne stvari.

Murder Mistery

Na putovanju Europom policajac i njegova supruga pokušavaju riješiti slučaj ubojstva koji se dogodio na jahti milijunaša kojeg su upoznali na letu.

Tall Girl

Dosad su snimljeni zaista svakakvi filmovi o problemima tinejdžera, ali ovo je prvi o curi koja pati tijekom cijelog školovanja zato što je zaista jako visoka. Fora, skroz fora film. 

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?