Prvi 5528 pregleda 28. lipnja 2019.

14 jezivih činjenica o Annabelle koje ne želite čitati kasno

screenshot/youtube/HRT

Treći nastavak filma Annabelle je od prije par dana napokon u kinima, a kako svi neprestano pričaju o toj jezivoj lutki, mi smo ti odlučili iskopati 14 činjenica o njoj koje možda ne trebate čitati kasno. Uživajte.

1. Za razliku od lutke iz filma, prava Annabelle ne izgleda baš toliko stravično

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Side by side photo of Lorraine Warren on the left with the real Annabelle doll and on the right is @verafarmiga as Lorraine Warren with the movie version of Annabelle in the upcoming @annabellemovie #lorraineritawarren #parapsychology #thewarrens #lorrainewarren #psychic #edandlorrainewarren #edwarren #warrensdemonology #riplorrainewarren #warrenoccultmuseum #theconjuringuniverse #thedemonologist #demonology #demonologist #lallorona #thehauntinginconneticut #thenun #thecurseoflallorona #haunting #paranormalactivity #paranormalinvestigation #paranormalinvestigators #paranormal #demon #ghosthunters #annabelle #annabelle3 #annabellecomeshome #thathorrordude74

Objavu dijeli That Horror Dude 74 (@thathorrordude.74)

U filmu izgleda kao da vas želi ubiti odmah. Prava Annabelle izgleda kao da će vas ubiti kad se okrenete. Nama je i dalje jeziva.

2. Ne nalazi se u staklenom, već u drvenom sanduku

A nedavno su je čak i premjestili u prenosivu kutiju.

3. No, onaj znak upozorenja stoji i pored prave lutke

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Annabelle is coming home. @annabellemovie @fandango

Objavu dijeli That Horror Dude 74 (@thathorrordude.74)

Za svaki slučaj.

4. Na sanduku je i tarot kartica s vragom

Baš kao i u filmu. 

5. Ako je dođete posjetiti, dočekat će vas jeziva crkvena glazba

U Muzeju okultnog kojeg drži obitelj Warren danas stanuje ova horor lutka. I da, kad joj prilazite ona svjetli, a u pozadini svira jeziva, crkvena glazba.

6. Jedan je tip ignorirao znak...

I odlučio je ipak pokucati po sanduku. Warrenovi su potvrdili da je poginuo u prometnoj nesreći ubrzo nakon posjeta muzeju. Grozno...

7. Svećenik iz Hartforda također je stradao nakon što je došao vidjeti lutku

Navodno je u muzeju vikao 'Bog je moćniji od vraga', a na putu doma stradao je u teškoj prometnoj nesreći. Preživio je, a nakon svega je posvjedočio da je prije sudara u ogledalu vidio Annabelle. 

8. Svećenik svako malo posvećuje sobu u kojoj se Annabelle nalazi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Did you know the original “Annabelle” was a haunted Raggedy Ann doll? The original Annabelle doll is encased for display at Warren’s Occult Museum in Monroe, Connecticut. The real-life Annabelle story began in 1970 when a 28-year-old nurse received the Raggedy Ann doll as a birthday gift from her mom. She put the rag doll on her bed and began to notice it changing positions. A leg would be crossed, or the doll would be lying on its side. Then the girl and her roommate began to find parchment paper on the floor with written messages, such as, “Help me, help us.” They had no parchment paper in the house. #TheCryptidSociety#BeyondBizarre#WarrenOccultMuseum#StrangeAndUnusual#Annabelle#LorraineWarren#Paranormal#Occultism#Occult#HauntedDolls#Demons#ScaryStories#CreepyPasta#ScaryDolls#RaggedyAnn#Ghosts#Fortean#TheTruthIsOutThere

Objavu dijeli The Cryptid Society (@thecryptidsociety)

Treba redovito tjerati zlo.

9. Lorraine Warren je jednom izjavila kako uopće ne voli gledati u luktu

Previše joj je jeziva i boji je se zato što je dosad "učinila mnogo loših stvari."

10. Judy, kćerka Eda i Lorraine, nikad lutku nije pogledala u oči

Roditelji su je od malih nogu učili da je ne smije gledati, a kamoli buljiti u nju dulje vrijeme. I toga se drži. Tko bi joj zamjerio.

11. Lorraine je jednom objasnila što Annabelle zapravo želi

"Ona traži tijelo za koje će se uhvatiti. Ako ste ranjivi i slabi, to ćete vjerojatno biti upravo vi", rekla je Lorraine.

12. Annabelle je bila poklon za jednu studenticu

Studentica sestrinstva Donna lutku je dobila na poklon 1970. godine, ali je vrlo rano primijetila da se s njom nešto čudno događa.

13. Donna i njezina cimerica zvale su medija da ispita situaciju

On im je tada rekao da je u stanu u kojem žive umrla djevojčica po imenu Annabelle Higgins. Imala je samo sedam godina. Brrrr...

14. Netko je jednom ponudio milijun dolara za lutku

Warrenovi je, naravno, nisu htjeli prodati. Rekli su da bi bilo neozbiljno i opasno lutku pustiti van prostorija muzeja.

Više pronađi na BuzzFeedu.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Cute_girl

    1:23 ja čitan lol
  • mala_loodacha

    ajmeee :O