Prvi 932 pregleda 14. prosinca 2018.

5 božićnih filmova koji su postali klasici!

add_heat_boilers / cosmopolitan japan / instagram

Otkad znaš za sebe, u ovo doba godine bi se na TV-u uvijek prikazivali isti filmovi tako da su s vremenom jednostavno postali klasici

Prema postoji pregršt filmova božićne tematike koji su prikladni za gledanje u ovo doba godine, ovo su definitivno najbolji božićni filmovi koji su postali klasici i ušli u povijest:

1. Sam u kući (1990.)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Have a Merry Christmas with #homealone 🎅🎄🎁🎉

Objavu dijeli Home Alone © Official (@homealoneofficial)

Premda je prošlo gotovo trideset godina od njegovog prvog prikazivanja, ni dan danas ne možemo zamisliti Božić bez Kevina i dvojice glupavih lopova.

Možda te zanima... KVIZ: Koji si lik iz filma 'Sam u kući'?

2. Čudesni Božić (1994.)

Radnja započinje kada igrom slučaja nesretno strada djed Božićnjak te sve svoje “poslove” predaje u ruke ocu jednog dječaka. Otac odlučuje prihvatiti novu ulogu boreći se s predrasudama okoline s obzirom da se odjednom počeo fizički mijenjati, dobivati na težini, puštati bradu itd.

3. Luda božićna zvona (1996.)

Što je sve jedan otac spreman napraviti kako bi sinu nabavio savršen božićni poklon prikazano je u ovom božićnom klasiku sa Arnoldom Schwarzeneggerom u glavnoj ulozi.

4. Kako je Grinch ukrao božić (2000.)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

skinny legend • —cc: delicasie —ac: rixckedit

Objavu dijeli @ dormonius

Ovaj klasik o najpoznatijem božićnom zlikovcu nas svaki put podsjeti koja je bit blagdana i zašto u to vrijeme moramo najviše širiti ljubav jedni drugima.

5. Kovrčava Sue (1991.)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

these two reminded me of these two #curlysuemovie #strangerthings #strangerthings2

Objavu dijeli LCF (@lilicittaz)

Ovo možda nije klasičan božićni film, ali se pušta na TV-u gotovo svake godine u ovo doba. Radnja se odvija oko djevojčice bez roditelja i doma koju igrom slučaja udomi bogata odvjetnica.

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani! U novom broju možete pročitati ekskluzivnu ispovijest xnix2x i 8rasta9, intervjue s Dennisom Domianom i Bakom Prase, vidjeti kako poznate youtuberice izgledaju bez šminke i još hrpu super priča! Na poklon dobivate 18 postera i blagdanske postcardse gdje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati im na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, a najkreativnije ćemo i nagraditi! Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! U magazinu se nalazi i popust od 25 kuna za ulaznicu za Videostar božićni party!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    sve sam gledaalaaa