Prvi 1146 pregleda 09. lipnja 2018.

5 glupih načina kako spiskati džeparac u par dana

Koliko god iznosio tvoj tjedni ili mjesečni džeparac poprilično smo sigurni da rijetko kada on preživi koliko je potrebno.

Premda si svaki put kažeš da ćeš ovoga puta mudro raspolagati s novcem, to se nikada ne dogodi. Donosimo ti pet razloga zašto je to tako.

1. Ne raspodijeliš si novac na dnevnoj bazi.

Točnije, ne podijeliš svotu s brojem dana na koje svota mora biti podijeljena i onda zapravo ni sam ne znaš koliko iznosi dnevni limit.

via GIPHY

2. Kupiš si sve što ti se svidi.

Nemoguća ti je misija proći gradom sa hrpom izloga oko sebe i ne vidjeti ništa što baš moraš imati sada i odmah.

via GIPHY

3. Ovisan/a si o internet kupovini.

I tako provedeš sate na e- Bayu i čini ti se kao da je sve tako jeftino i da ćeš potrošiti sitnicu na hrpu prekul stvari. Krivo! To čudo je zarazno i kad se sve skupa zbroji do kraja mjeseca nećeš imati ni za žvake.

via GIPHY

4. Voliš (previše) častiti.

Super je ponekada platiti frendovima cugu ili vratiti uslugu ako su oni već častili tebe, ali ako baš svaki dan imaš potrebu to raditi mogao/la bi do kraja mjeseca spoznati kako to baš nije bio briljantan potez.

via GIPHY

5. Moraš izaći baš svaki vikend.

Jer je to vikend i jer tada svi normalni ljudi izlaze. To možda je istina, ali ako zbog tog izlaska moraš ozbiljnije prekoračiti limit, onda jednostavno ostani u subotu navečer sam i tuguj nad svojom nesretnom sudbinom.

via GIPHY

Piši nam u komentare koliko dugo traje tvoj džeparac!

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Starci mi polude kad malo previše naručujem s interneta...