Prvi 1619 pregleda 25. listopada 2018.

5 knjiga za djecu koje možete čitati i ako više niste mali

emiremarque / instagram

Ako vam treba nešto što ćete čitati za vikend, onda je to možda jedna od ovih knjiga

Nikad nismo prestari za dječju literaturu, pogotovo ako su to knjige poput Malog Princa koje nas mogu mnogo toga naučiti i kad imamo 10 i kad imamo 50 godina. Našli smo 5 super knjiga za djecu koje možete čitati čak i ako više niste toliko mali, a najbolje da ih se uhvatite za vikend i malo predahnete od školske literature.

1. Winnie - The - Pooh: A. A. Milne

Ova priča nije samo o slatkom medvjediću, nego priča o prijateljima koji zajedno i uz pomoć jedni drugih svladavaju teške životne situacije i prepreke. Definitivno ne zvuči samo kao dječja knjiga.

2. Marry Poppins: P. L.Travers

Priča o Marry Poppins je bezvremenski klasik koji bi trebalo pročitati svako dijete, ali i svaka odrasla osoba, a posebno svaki roditelj!

3. Ježeva kućica: Branko Ćopić

"Jednoga dana, vidjeli nismo,

Ježić je, kažu, dobio pismo.

Medeno pismo, pričao meca,

stiglo u torbi poštara zeca."

4. Anka Brazilijanka: Mato Lovrak

Dirljiva i emotivna priča o djevojčici Anki koja nema roditelje, ali na posljetku ipak pronalazi obitelj, nedavno je oživjela i na velikom platnu, ali ako više volite čitati, onda biste prvo definitivno trebali pročitati ovaj divan roman.

5. Vlak u snijegu: Mato Lovrak

Učenici Ljuban, Draga i Pero zajedno sa svojim vršnjacima putuju na izlet u Zagreb. No, njihov se učitelj razbolio na putu i morao ostati u bolnici, pa su djecu samu poslali na put doma. Na putu ih je zahvatilo snažno nevrijeme te su zapeli vlakom u snijegu te su morali raditi kao jedan kako bi se oslobodili.

Prvu knjigu hrvatskog youtubera TheSikrt "Gola istina: Bez cenzure", u kojoj otkriva sve tajne o svom životu i pismo tajne obožavateljice, možete kupiti na svim Tisak prodajnim mjestima, u Tisak Media Centrima i na Žutom Kliku po cijeni od 69,90 kuna. 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve