Prvi 1394 pregleda 17. svibnja 2018.

5 odvratnih navika koje svi ponekad radimo

Kako nekad jednostavno nemamo vremena voditi računa o savršenoj higijeni, svi ponekad pribjegnemo nekim od ovih odvratnih navika.

1. ‘’Kupanje” u deziću.

Koliko nam se samo puta zna dogoditi da se nakon poštenog treninga nemamo priliku baciti pod tuš pa “miris” znoja pokušamo ublažiti utapanjem u dezodoransu. Nije baš higijenski, ali pomaže.

via GIPHY

2. Masna kosa u rep.

Većini cura se često dogodi da jednostavno ne stignu oprati kosu tako da se posluže starom dobro poznatom metodom svezane kose u zalizanom repu s pozamašnom količinom gela ili laka.

via GIPHY

3. (Ne) pranje ruku prije jela.

Ova navika bi se čak mogla smatrati i opasnom po zdravlje jer zamisli koliko se samo bakterija skupi na rukama nakon doticanja tipkovnice, miša, moba, kvake, novca itd. I onda se sve te bakterije prenesu na pecivo, jabuku ili nešto treće što se konzumira rukama.

via GIPHY

4. Grickanje noktiju.

Bilo da imaš ovu naviku godinama i nikako je se ne možeš riješiti ili tek povremeno (ako je napet film u kinu ili čekaš rezultate ispita) grizeš nokte, ova navika je svakako ružna i nehigijenska tako da je se pokušaj riješiti što prije.

via GIPHY

5. Dlake na pod.

Još jedna od ružnih ženskih navika. Svima nam se dogodi da prođemo rukom kroz kosu, a na dlanu ostane manji ili veći bunt dlaka. Naravno da bi najpametnije bilo otići s time do najbližeg koša za smeće no u većini slučajeva te dlake završe na podu. 

via GIPHY

Piši nam u komentarima koje odvratne navike se ti ne možeš riješiti i jesi li se pronašao u nekoj s naše top 5 liste.

NOVI NAVIJAČKI HIT "MOJA CROATIA" LAYZ FT STOKA, 18.05. 12H

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve