Prvi 713 pregleda 23. svibnja 2018.

5 razloga zašto ni ovo ljeto nećeš izgledati savršeno na plaži

Svake godine čvrsto odlučiš da ćeš započeti voditi zdrav život kako bi doveo/la svoje tijelo u savršenu formu prije ljeta?

Mi ti donosimo pet razloga zašto se ni ovo ljeto tvoj plan neće ostvariti.

1. Moraš učiti?

To naravno nije istina. Točnije, to je istina, ali ti jednostavno nećeš moći odoljeti scrollanju po društvenim mrežama tako da ćeš trening preskočiti pod izlikom da moraš učiti, a učenje ćeš zanemariti jer će apsolutno sve oko tebe biti puno zanimljivije.

via GIPHY

2. Obožavaš junk food.

Složiti ćeš si plan prehrane koji uključuje samo žitarice i salate, ali budimo realni, ti jednostavno obožavaš nezdravu klopu i pokleknut ćeš prvom prilikom kada ti BFF ponudi čokoladu.

via GIPHY

3. Lijen/a si.

I to je uredu. Svi smo ponekada lijeni. Pogotovo onda kada je na telki omiljena serija i puno je jednostavnije ostati izvaljen na kauču nego obuti tenisice za trčanje i pokrenuti se.

via GIPHY

4. Ne vjeruješ u dobre rezultate.

Pesimističan/a si do te mjere da smatraš kako, koliko god trenirao/la i pazila na prehranu, nećeš uspjeti izgledati savršeno tako da se nema smisla zamarati.

via GIPHY

5. Ljeto je preblizu.

O ne! Za mjesec dana ćeš biti na plaži izložen/a mnogobrojnim pogledima. Nema veze! To je ipak premalo vremena da bi mogao/la steći trening rutinu i odreći se slatkiša. U to ime pozovi frendove kod sebe na palačinke i provedite genijalnu večer izležavajući se pred TV-om.

via GIPHY

Jesi li spreman za svjetsko nogometno prvenstvo? Poslušaj pjesmu Stoke i LayZ-a!

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Avatar matea00

    matea00

    @misskiss joj daj sta moras sve zivo komentirat, ides na k pomalo
  • misskiss

    ma nemoj. ja cu bit savršena i već jesam