Prvi 1584 pregleda 23. svibnja 2018.

5 znakova da si ovisnik o društvenim mrežama?

Vječno si na mobu i neprestano scrollaš naslovnice svih mogućih društvenih mreža premda već napamet znaš tko je što objavio i koliko ima lajkova? Čak su te i starci više puta pokušali odvojiti od moba ali bezuspješno?

Pročitaj naših pet znakova koji te čine ovisnikom o društvenim mrežama i saznaj jesi li jedan od njih!

via GIPHY

1. Prvo što uzmeš u ruke kada se probudiš je mobitel, a od aplikacija otvaraš Facebook ili Instagram.

2. Gotovo svako jutro potrošiš više vremena na scrollanje nego je planirano tako da sve ostale jutarnje aktivnosti moraš obavljati na brzaka i u zadnji čas.

via GIPHY

3. Premda znaš da ti u školi nije dozvoljeno korištenje moba na satu, uvijek ti je sakriven ispod klupe i misli su ti umjesto u školi, na naslovnici Instagrama.

4. U društvu si vrlo često odsutan čak i ako je oko tebe hrpa frendova jer si naravno-na mobu.

via GIPHY

5. Mobitel je zadnja stvar koju imaš pred očima prije nego li zaspeš i naravno da zaspeš puno kasnije nego je preporučljivo.

via GIPHY

Ukoliko ovih 5 znakova odgovaraju tvom opisu, čini se da imaš problem i kako bi ipak malo trebalo smanjiti broj sati koje dnevno provedeš na fejsu ili Instagramu.

Također, pokušaj si odrediti određeno doba u danu koje će ti biti rezervirano za društvene mreže. U tom periodu možeš scrollati, lajkati, sherati koliko želiš, a ostatak dana se posvetiti drugim stvarima i obavezama.

NOVI NAVIJAČKI HIT "MOJA CROATIA" LAYZ FT STOKA, 18.05. 12H

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • cro65

    Sacu u inat
  • misskiss

    LOL jesam i kaj onda