Prvi 2484 pregleda 14. prosinca 2018.

5 znakova da si u vezi s egomanijakom!

fashiongalsz/instagram

Kada ste se tek upoznali, sviđao ti se njegov šarm i samouvjerenost, no kako vrijeme prolazi tako ti se sve više počinje činiti da je on više zaljubljen u sebe nego li u tebe...

Super je kada netko vjeruje u sebe i svjestan je svojih kvaliteta, no kada netko uporno sebe stavlja na prvo mjesto, teško da takva osoba može biti dobar partner.

Ukoliko nisi sigurna koliko si zapravo sretna u vezi s njim, ovih pet znakova će ti pokazati kako je tvoj dečko totalni egomanijak:

1. Na Instagram profilu objavljuje uglavnom slike sebe i naravno da je uvijek savršeno “namješten”

2. Često te kritizira (pogotovo oko tvojih fizičkih nesavršenosti) te naglašava vlastite kvalitete (koliko fizičke toliko i psihičke)

3. Kada te povrijedi ne mari puno oko toga kako ćeš se ti osjećati. Isprike su za njega jednostavno stran pojam i dokle god se on osjeća dobro, to je najbitnije

via GIPHY

4. Nikada ne stavlja tvoje želje i potrebe ispred njegovih. Ukoliko je taj dan isplanirao da će raditi to i to, ti nemaš nikakvo pravo glasa

5. Provodi ispred ogledala više nego bilo koja cura koju poznaješ. Treba mu toliko da se sredi da svaki put uredno zakasni na dogovor (bez da se pošteno ispriča)

via GIPHY

Curo, mislimo da je vrijeme da se prestaneš zavaravati i takvog dečka ostaviš daleko iza sebe.

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani! U novom broju možete pročitati ekskluzivnu ispovijest xnix2x i 8rasta9, intervjue s Dennisom Domianom i Bakom Prase, vidjeti kako poznate youtuberice izgledaju bez šminke i još hrpu super priča! Na poklon dobivate 18 postera i blagdanske postcardse gdje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati im na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, a najkreativnije ćemo i nagraditi! Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! U magazinu se nalazi i popust od 25 kuna za ulaznicu za Videostar božićni party!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    OMG :O