Prvi 1655 pregleda 15. prosinca 2018.

5 znakova da te hvata božićna depresija

fashiongalsz/instagram

Blagdani su u punom jeku i cijela ta božićna euforija poprima poprilične razmjere. I dok su svi oko tebe u duhu Božića te puni energije, tebe kao da hvata lagana depra?

Premda je ovo doba godine kada tvoj grad blista kao nikada, na svakom koraku možeš čuti zvukove božićnih pjesama i osjetiti miris cimeta i kuhanog vina, ti se osjećaš kako te baš ništa od toga ne veseli i najradije bi prespavao/la ove blagdane.

Ovo je pet znakova koji će ti ukazati na to da te ulovila predblagdanska depresija:

1. Ujutro teško ustaješ i groziš se od same pomisli da moraš izaći iz kuće na hladnoću koja te vani čeka.

2. Umjesto da se diviš ljepoti okićenog grada, živciraju te gužve u prometu i shopping groznica.

via GIPHY

3. Kolutaš očima na svaki božićni film jer te živcira sladunjavost i nerealna slika života koju takvi filmovi najčešće prikazuju.

via GIPHY

4. Osjećaš se loše jer nemaš dovoljan budžet kako bi mogao/la kupiti svima savršene poklone za Božić.

5. Odbijaš većinu poziva na druženje jer jedino što želiš raditi ove blagdane je ležati u krevetu i ljenčariti.

via GIPHY

Ukoliko se možeš pronaći u većini ovih znakova, možemo ti samo savjetovati da se razvedriš i prestaneš sve gledati s negativne strane. Ovo ipak uistinu jest najljepše doba u godini.

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani! U novom broju možete pročitati ekskluzivnu ispovijest xnix2x i 8rasta9, intervjue s Dennisom Domianom i Bakom Prase, vidjeti kako poznate youtuberice izgledaju bez šminke i još hrpu super priča! Na poklon dobivate 18 postera i blagdanske postcardse gdje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati im na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, a najkreativnije ćemo i nagraditi! Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! U magazinu se nalazi i popust od 25 kuna za ulaznicu za Videostar božićni party!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • girllll

    ja nisan u toj bozicnoj depresiji yay
  • mala_loodacha

    A daj, mozda malo