Prvi 660 pregleda 18. prosinca 2018.

6 romantičnih komedija koje će biti hit sljedeće godine

screenshot

Ove filmove će svi potajno pratiti sljedeće godine

Iako mnogi to ne žele priznati, posebno frajeri, svi ponekad volimo pogledati neku blesavu romantičnu komediju i malo 'pustiti mozak na pašu'. E pa, 2019. će biti prepuna super rom-comova, a ovo je šest kojima se najviše veselimo, piše Cosmopolitan.

1. What Men Want

Nakon što dobije moć da može čuti misli svakog muškarca, sportska agentica odluči je iskoristiti u vlastitu korist kako bi konačno prestala biti drugi izbor u svijetu sporta zbog njezinih muških kolega.

2. Isn't It Romantic

Mlada arhitektica doživljava nesreću i budi se u paralelnom svemiru u kojem se sve odvija onako kako bi se odvijalo u romantičnoj komediji. Ona zato mora proći sve klišeje koji se javljaju u romantičnim komedijama kako bi pronašla sreću i vratila se ponovno u stvarni svijet.

3. Someone Great

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SMALLFOOT! Can’t wait for you to meet KOLKA. ❤️💙❤️💙

Objavu dijeli Gina Rodriguez (@hereisgina)

Bit će ovo još jedna zabavna Netflix komedija u kojoj se mlada djevojka (koju igra glumica Gina Rodriguez), nakon bolnog prekida, s najboljom frendicom upušta u avanturu života u New Yorku, prije nego preseli na drugi kraj zemlje zbog posla iz snova.

4. The Hustle 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Many thanks to @RalphLauren for a spectacular and dreamy NY night. Congrats on 50 years!

Objavu dijeli Anne Hathaway (@annehathaway)

Rebel Wilson i Anne Hathaway glavne su zvijezde ovog remakea iz 1988. godine 'Dirty Rotten Scoundrels' s Michaelom Caineom i Steve Martinom, a ako vas treba uvjeriti da će 'The Hustle' biti pravi hit, dovoljno je reći da je radni naslov filma bio 'Nasty Women'.

5. Last Christmas

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Breaktime over. Back to it 🥊 📷: @coveteur

Objavu dijeli Henry Golding (@henrygolding)

Iako se ne zna mnogo detalja o ovom blagdanskom filmu koji će nas oduševljavati sljedećeg Božića, zasad znamo da se priča odvija u Londonu i da uz Henryja Goldinga (Crazy Rich Asians) glumi Emilia Clarke (koju vjerojatno znate iz Game of Thronesa).

6. The Rosie Project

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you Tokyo. What a night. I kept the microphone. #デッドプール 🇯🇵🇯🇵🇯🇵

Objavu dijeli Ryan Reynolds (@vancityreynolds)

U ovoj filmskoj adaptaciji istoimenog romana Graeme Simsion, nesretnog profesora koji je u potrazi za savršenom ženom glumit će Ryan Reynolds (omiljeni Deadpool), ali još uvijek se ne zna mnogo detalja, pa čak ni datum izlaska filma.

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    uuuu jedva čekam