Prvi 687 pregleda 17. veljače 2019.

6 savjeta kako da zavoliš sebe prije nego što uđeš u vezu!

cutegirl.fashions/Instagram

Prvo nauči voljeti sebe, a onda upoznaj svoju 'srodnu dušu'

Ponekad smo zauzeti tražeći ljubav da smo zaboravili na to koliko zapravo volimo sebe. Rijetko kada se stavljamo na prvo mjesto i svi su nam važniji od nas samih. No kako piše Tiny Budhha postoji šest načina kako izgraditi sebe i svoje samopouzdanje kako bi se kasnije mogli posvetiti zaljubljivanju u drugu osobu.

1. Budi ljubazan prema sebi samoj/m

Možda su ti slomili srce, povrijedili te ili iznevjerili no moraš naučiti krenuti dalje i prihvatiti sebe kakav/a jesi. Često smo prestrogi prema samima sebi i analiziramo svaki korak koji učinimo, stoga nauči voditi se kako ti želiš. Jedan je život i živi ga punim plućima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Are you excited for Valentines day? ❤️ Tag someone who would love this 👆😍

A post shared by Fashiondelicious (@fashiondeliciouss) on

2. Uzmi pauzu 

Nitko nije savršen/a, pa tako ni ti. Nemoraš biti savršena/a svaki dan jer nitko nije sretan, zadovoljan samim sobom ii živi bez boli svaki dan. Ne postavljaj si visoke emocionalne i mentalne standarde i uzmi pauzu za samu/og sebe. Udahni i nauči koračati kroz dan znajući da bez obzira na sve sutra je novi dan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Amazing night view 😍👌 By:@mollified Via:@fashiogalsz

A post shared by 💗 Di.images 💗 (@di.image) on

3. Stvori unutrašnji mir i ljubav

Možda u sebi nosiš negativnost i ljubav prema samoj/m sebi, pa izaberi ljubav. Hrani svoju dušu mirom kojeg možeš ostvariti kroz meditaciju, vježbanje i micanjem od negativnih stvari koje te čine nesretnim/om.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Meditation....A post shared by Yoga | Georgina Mariee Large (@georgina_mariee) on

4. Nauči provoditi vrijeme sam/a

Znate li provoditi vrijeme u samoći bez da se osjećate usamljeno, tužno i osuđujuće. Nauči provoditi vrijeme sami i s vremenom ćete vidjeti da to i nije tako loše. Više nećete ovisiti o drugima i mogu li s vama provoditi vrijeme. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Beautiful Yay?❄️ via @stylecosmopolitan by @lenasaibel #deer

A post shared by Fashiongals (@fashiogalsz) on

5. Budi zahvalan/a

Kako bi se osjećali sretnije i ispunjenije budite zahvalni na stvarima i osobama koje imate. Književnica Rhonda Byrne autorica je knjige 'Magic', Ona je rekla kako si svaki dan trebate postaviti jednu rečenicu i ispuniti njene praznine: " Izuzetno sam blagoslovljen/a jer imam ___________, jer ___________ (zašto)?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1 2 3 4 5 6 or 7? 💗 @saraevyandersson Choose your favourite 👆😍

A post shared by Fashiondelicious (@fashiondeliciouss) on

6. Pomaži drugima

Drugi ljudi imaju isto probleme, možda veće nego ti. Pomažući drugima daješ podršku i ljubav i time ispunjavaš samu/og sebe. Ljubaznošću, razumijevanjem i toplinom izliječit ćeš svoju dušu i bit ćeš sretan/a što si nekome uljepšao život.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hair Goals 😍Tag Your Bestie❤️ via @womannfashionn by @annchristiiiin #disney

A post shared by Fashiongals (@fashiogalsz) on

„Tvoj zadatak nije tražiti ljubav, nego pronaći i ukloniti sve barijere u sebi koje si sagradio protiv nje“ - Rumi

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najbrutalnije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, otkrijte sve sočne detalje ljubavne priče Nike i Raste, provjerite što vam horoskop sprema na ljubavnom planu u 2019. i nađite još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, možete ga kupiti na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    aww