Prvi 1365 pregleda 03. srpnja 2019.

Uskoro stižu nove sezone ovih 6 serija

screenshot/youtube/HRT

Treća sezona Stranger Thingsa napokon izlazi. Sutra. Na 4th of July! Dan nezavisnosti! Stvarno smo jako dugo čekali treću sezonu, a u silnom uzbuđenju smo vam morali izvući neke informacije i o njoj, ali i o serijama koje uskoro također dobivaju nove sezone. Ovo je mali pregled.

Stranger Things

Sezona: 3.

Izlazi: 4. srpnja

Mreža: Netflix

Što nas čeka? Ukratko, klinci iz Hawkinsa su odrasli, ali teror u Upside Downu se nije smirio. Zapravo, situacija je postala još gora. Vjerojatno nas čeka najuzbudljivija sezona dosad, a unatoč svim predviđanjima da će biti i zadnja, kreatori serije su to negirali. Braća Duffer i producent Shawn Levy rekli su da će sigurno biti četvrte sezone, a možda čak i pete. No tu, kažu, stvarno planiraju stati. Pet je magična brojka, slažu se.

Suits

Sezona: 9.

Izlazi: 17. srpnja

Mreža: USA Network

Što nas čeka? Deveta sezona popularne serije, u kojoj je prije udaje za princa Harryja glumila Meghan Markle, bit će ujedno i zadnja. I dok sigurno znamo da se Meghan neće vratiti, njezin partner u seriji, Patrick J Adams (koji igra Mikea Rossa) se, čini se, vraća. Na sreću svih obožavateljica. Ali to definitivno nije jedina uzbudljiva stvar koja čeka fanove serije... 

Orange Is The New Black

Sezona: 7.

Izlazi: 26. srpnja

Mreža: Netflix

Što nas čeka? Nažalost, ovo je još jedna serija čija zadnja sezona izlazi ove godine. Da, sedmom sezonom će ova uzbudljiva priča završiti... Dobra vijest je ipak ta da se vraćaju gotovo svi stari likovi, a i Piper (Taylor Schilling), koja je u šestoj sezoni ranije puštena, ostat će dijelom priče do samog kraja. Jej!

Dear White People

Sezona: 3.

Izlazi: 2. kolovoza

Mreža: Netflix

Što nas čeka? U novoj sezoni Netflixovog originala čeka nas još zanimljivih situacija u kojima će se naći afroamerički studenti na jednom od Ivy League fakulteta, a teaser su prigodno izbacili na dan borbe protiv ropstva u Americi, 19. lipnja.

Preacher

Sezona: 4. 

Izlazi: 4. kolovoza

Mreža: AMC

Što nas čeka? I tako, još jedna zadnja sezona ove godine. Preacherova četvrta bit će ona u kojoj sve završava, najavio je redatelj Seth Rogen, a većinu sezone snimili su u Australiji. Zasad pogledajte trailer, a sljedeći mjesec čeka vas potpuna avantura.

The Affair

Sezona: 5.

Izlazi: 25. kolovoza

Mreža: Showtime

Što nas čeka? Za kraj ovog pregleda; još jedna zadnja sezona. Da, drama Affaira završava na 5. epizodi, najavili su kreatori kad je produkcija tek počela, a iako su se kroz sezone malo borili s time da seriju održe zanimljivom i uzbudljivom, četvrtom sezonom su savršeno pogodili. Peta će, vjerujemo, biti dostojna kraja.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Jedva čekam stranger thiiings :O