Prvi 1609 pregleda 28. studenoga 2018.

6 stvari koje zasad znamo o nastavku 'To All The Boys'

lanacondor / INSTAGRAM

S obzirom da se radi o trilogiji, moguće da ćemo dobiti ne samo još jedan, već dva filma

Film 'To All The Boys I've Loved Before', onaj koji nas je sve totalno osvojio i kojeg ne gledaju samo tinejdžeri za koje je prvotno snimljen, nego i mi mrvicu stariji, i službeno dobiva nastavak. Da, službeno!

Omiljeni teen par Lara Jean Song Covey i Peter Kavinski se, dakle, vraćaju na Netflix, a ovo je šest stvari koje zasad znamo o drugom nastavku, piše Cosmopolitan.

1. Izlazi (nadamo se) uskoro

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Family. ♥️

Objavu dijeli The Letters Are Out (@toalltheboysnetflix)

Drugi dio trenutno se snima, a to je dobar znak jer vjerojatno izlazi vrlo skoro. Okej, sljedeće godine, ali važno nam je da imamo potvrdu da se na filmu već na veliko radi.

2. Napisane su tri 'To All The Boys' knjige

Jenny Han, spisateljica po čijoj je knjizi snimljen prvi dio filma, ustvari je napisala - TRI knjige. Da, To All The Boys je trilogija, a to znači da bi mogli dobiti ne samo drugi, nego i treći nastavak filma. Logično. A za one najnestrpljivije, možete saznati što se događa s Larom Jean i Peterom i na old school način - tako da pročitate. 

3. U drugom dijelu pojavit će se i John Ambrose iz Model UN-a

Još jedan lik kojem je Lara Jean pisala pisma, John Ambrose, ulazi u priču, a spisateljica Han priznala je da u drugoj knjizi ima toliko detalja koje želi ekranizirati da se drugi filmski nastavak jednostavno mora dogoditi.

4. Čekaju nas neki preokreti

S obzirom da u priču ulazi John Ambrose, jasno je da će biti malo 'nevolja u raju' i da neće biti sve divno, krasno i bezbrižno. Oni u timu Lara Jean&Peter možda neće biti zadovoljni ovim zapletom, ali pričekajmo da film izađe pa ćemo vidjeti kako će to izgledati...

5. Ekipa iz filma oduševljeno je prihvatila nastavak

Nisu samo fanovi oduševljeni što se snima drugi dio ovog Netflixovog dragulja, već i glumci iz filma. U intervjuu za Teen Vogue ranije ove godine Lana Condor je izjavila: "Voljela bih snimiti nastavak. Ne znam još ništa službeno, ali mislim da će se dogoditi neke jako pozitivne stvari. Mislim da je stvar u tome gledaju li ljudi film ili ne i sviđa li im se. I zato, vidjet ćemo, voljela bih ja snimiti i treći dio."

6. Pokrenuta je i peticija da se snime još dva nastavka

Da, dobro ste pročitali. Fanovi su čak pokrenuli i peticiju za snimanje još dva nastavka filma! I uspjelo im je. Zasad samo za drugi nastavak, ali vidjet ćemo...

JoomBoos i ove godine organizira najbrutalniji party - VIDEOSTAR PARTY powered by A1 Hrvatska! 16. prosinca u 18h u Tvornici kulture proglasit ćemo Videostar pobjednika i napraviti najveći YouTube party u regiji! Osiguraj svoju ulaznicu na: bit.ly/videostar_partygodine i druži se s JoomBoos youtuberima i onima koji će to uskoro postati. Ovo ne smiješ propustiti! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    napokooooon <3